پاورپوینت عدس

پرسشنامه ، پاورپوینت ، پیشینه تحقیق

پاورپوینت عدس دارای 30 اسلاید می باشد . جهت دانلود فایل پاورپوینت بر روی گزینه خرید انتهای متن کلیک نموده و پس از وارد نمودن آدرس ایمیل و کلیک بر روی گزینه خرید به درگاه بانک متصل شده و از کلیه کارت های بانکی عضو شتاب قادر به پرداخت و تهیه آن می باشید. بلافاصله پس از پرداخت لینک دانلود فایل پاورپوینت در اختیارتان قرار می گیرد و می توانید آن را دانلود نمایید . ضمناً همان لحظه لینک دانلود فایل نیز به آدرس ایمیل  شما ارسال می گردد.

همچنین در صورت تهیه فایل پاورپوینت مربوطه و مناسب نبودن فایل با اعلام شماره کارت بانکی و آدرس ایمیلی که در سایت ثبت نموده اید مبلغ پرداختی حداکثر ۲۴ ساعت بعد برگشت داده می شود.

بزرگوارانی که به صورت انلاین قادر به تهیه فایل پاورپوینت نمی باشند می توانند عنوان فایل پاورپوینت درخواستی را  به همراه آدرس ایمیل و شماره همراه خود را به ایمیل bankmaghalehir@gmail.com ارسال نمایند تا فایل پاورپوینت از طریق ایمیل یا تلگرام برای آنها ارسال گردد و پس از آن هزینه را کارت به کارت به حساب ما واریز نمایند.

فهرست مطالب

كليات گياه شناسي

انواع عدس

تركيبات شيميايي

خواص داروئي

خواص عدس

مضرات

آب و هواي مناسب كاشت عدس

كشت عدس

تاريخ و طرز كاشت

عمليات داشت

آفات و بيماريهاي عدس

عدس از قديمي ترين منابع غذايي گياهي بشر است و عمر آن به قدمت تاريخ كشاورزي است. از عدس هم در قرآن (سوره بقره آيه 61) و هم در انجيل نام برده شده است. وجود بقاياي دانه هاي عدس در مقابر مصري به 2300 سال قبل از ميلاد مسيح مي رسد. كشت آن در مصر، جنوب اروپا و غرب آسيا در قديم رواج داشته و از اين مناطق بعداً به شمال اروپا، هندوستان، چين و بطرف غرب تا اتيوپي پراكنده گرديده است.

كشورهاي عمده توليد كننده عدس در دنيا عبارتند از هندوستان، تركيه، سوريه، پاكستان، اسپانيا و بنگلادش. در ايران كشت عدس بيشتر به استانهاي شمال غربي و غرب كشور اختصاص يافته است.

منشاء عدس به نظر مي رسد از كشورهاي شرق مديترانه مثل آسياي صغير، يونان و مصر باشد كه از آنجا به طرف هند گسترش يافته است. كشت آن بعداً در اروپا، آفريقا و آمريكا رواج يافته است.

كليات گياه شناسي

عدس يكي از حبوبات است كه از قديم الايام در اكثر نقاط دنيا كشت مي شده است . گيه شناسان اعتقاد دارند كه عدس حتي قبل از تاريخ نيز وجود داشته است . عدس از نظر مقدر پروتئين بسيار غي است و دربين گياهان فقط لوبياي سويا بيشتر از عدس پروتئين درد .

عدس گياهي است يكساله كه ارتفاع آن بيش از 30 سانتيمتر نيست . برگهاي آن داراي 6 تا 14 برگچه مي باشد كه در انتهاي آن پيچك قرار درد . گلهاي عدس رنگ سفيد و داراي رگه هايي به رنگ بنفش است . ميوه آن غلاف كوچكي است و معمولا در هر غلاف 1 تا 3 عدس وجود دارد .

انواع عدس

1)عدس رسمي كه دانه آن گرد و سنبتا درشت است و رنگ آن سبز مايل به زرد است .

2)عدس ريز يا عدس قرمز كه دانه هاي آن ريز و به رنگ قرمز مي باشد .

تركيبات شيميايي:

عدس منبع غني پروتئين و ويتامين هاي گروه B مي باشد .

مواد موجود در 100 گرم عدس بقرار زير است :

انرژي                    340 كالري

پروتئين                  25 گرم

چربي                     1 گرم

مواد نشاسته اي        60 گرم

كلسيم                  80 ميلي گرم

فسفر                    380 ميلي گرم

آهن                      7 ميلي گرم

پتاسيم                   8 ميلي گرم

ويتامين آ                 600 واحد بين المللي

ويتامين ب 1            0/4 ميلي گرم

ويتامين ب2             0/2 ميلي گرم

ويتامين ب 3             2 ميلي گرم

آرسنيك                  1 ميلي گرم

خواص داروئي:

عدس از نظر طب قديم ايران معتدل و خشك است و مانند ديگر گياهان پوست و دانه آن داراي اثرات متضاد يكديگر مي باشد . يعني پوست عدس گرم و خود عدس قابض است . بعبارت ديگر پوست آن ملين و مغز آن ضد اسهال مي باشد .

عدس يك غذاي كامل است و انرژي لازم را براي كارهاي بدني براي انسان تامين مي كند .

خواص عدس

1)عدس زياد كننده ترشحات شير است و مادران شيدره حتما بايد از آن استفاده كنند .

2)عدس را در كنيد و روي پوست ملتهب بگذاريد التهاب را برطرف مي كند .

3)براي درمان زخم هاي دهان و گلو و ديفتري عدس را پخته و آب آنرا غرغره كنيد .

4)براي تقويت معده و برطرف كردن گاز معده عدس پخته را با سركه ميل كنيد .

5)آش عدس با روغن بادام براي دوران نقاهت بهترين غذاست.

6)پماد در عدس با سركه براي ترك دست و پا كه بعلت سرما عارض شده سودمند است .

7)عدس را مي توان بعنوان مسهل هم مصرف كرد چون داراي لعاب زيادي است كه در درمان ناراحتي هاي روده نيز موثر است .

8)عدس پخته را بعنوان مرهم براي زخم نيز مي توان بكار برد .

مضرات

عدس با تمام مزايايي كه درد نبايد زياد مصرف شود و در خوردن آن اسراف گردد زيرا اولا دير هضم است و توليد نفخ مي كند ثانيا قابض است و جريان خون را در رگها آهسته مي كند . البته مي توان براي جلوگيري از اين عوارض عدس را با روغن كنجد و يا روغن بادام و با سركه خورد . ضمنا عدس بعلت داشتن ميكروپروتئين براي افراديكه ناراحتي كليه مخصوصا تقويت كليه دارند زيانبخش است .

آب و هواي مناسب كاشت عدس

عدس در مناطقي كه نخود كشت و كار مي شود در نيمكره شمالي مي تواند كشت گردد. عدس را مي توان در هواي سرد و بدون آبياري كشت نمود ولي به سرماي زياد مقاوم نيست. عدس تا حدودي مي تواند خشكي را تحمل كند ولي از رطوبت زياد آسيب مي بيند. بدين لحاظ آن را بايد در خاكهاي سبك تا متوسط كه داراي تهويه مناسب هستند، كشت نمود. كاشت عدس در مناطق گرمسير غرب آسيا و شمال آفريقا بصورت آبي و كشت دير زمستانه (اواخر دي) انجام مي گيرد ولي در ارتفاعات زياد به دليل حساسيت به سرما آن را حدود شهريور- مهر مي كارند.

عدس گياهي روز بلند است كه بطول روشنايي 14 ساعت يا بيشتر احتياج دارد، واريته هاي روز خنثي نيز در بين آنها ديده مي شود. عدس هائي كه در شرايط روز كوتاهي كشت شوند رشد رويشي بيشتري خواهند داشت. نوسانات در طول روشنائي، درجه حرارت روز و شب مي توانند روي فنولوژي و ساختمان گياه، گلدهي، تشكيل غلاف و ميزان محصول عدس اثر بگذارد.

عدس گياه مخصوص مناطق معتدله سرد و نواحي خشك و گرم است، در ارتفاعات مناطق گرم تا 2000 متري كشت مي شود. عدس براي رشد مناسب به رطوبت نسبي 50 درصد، نور زياد و درجه حرارت بين 18 تا 30 درجه سانتيگراد احتياج دارد. عدس به سرماي زياد و مناطق مرطوب حساس مي باشد. در كشورهايي مثل لبنان، ايران، ايتاليا، اسپانيا و تركيه دوره رشد رويشي عدس با افزايش تدريجي طول روز و درجه حرارت مصادف است.

جوانه زدن بذر با جذب رطوبت كافي سريعاً شروع مي شود اما كاهش رطوبت بذر بعداً باعث از بين رفتن قوه جوانه زني آن مي گردد. نسبت جوانه زني، سبز شدن و رشد گياهچه عدس اساساً به درجه حرارت بستگي دارد. دماي مطلوب براي سبز شدن بذر بين 15-25 درجه سانتيگراد بوده و در اين دما بذور ظرف 5 تا 6 روز جوانه مي زنند.

عدس سازگاري وسيعي در خاكهاي مختلف دارد و در اراضي با حاصلخيزي متوسط تا كم عملكرد خوبي خواهد داشت. عدس خاكهاي سبك و آهكي را دوست دارد، ولي در زمينهاي رسي- ليموني و حتي اراضي ليموني رسي نمو آن رضايت بخش نيست و در چنين زمينهايي كشت ساير حبوبات توصيه مي شود. همچنين در زمينهاي خيلي قوي از نظر مواد غذايي عدس به علت توليد شاخ و برگ فراوان كه باعث كمي دانه مي گردد رشد خوبي نداشته و كشت آن توصيه نمي گردد. عدس در اراضي كه داراي شيب، بافت خاك، عمق و سنگلاخي بودن متفاوتي ميباشند مي تواند كاشته شود. عدس دامنه وسيعي از واكنش خاك بين 5/5 تا 9 را تحمل مي نمايد.

كشت عدس

15,000 ریال – خرید

پاورپوینت مربوطه به صورت فایل دنلودی می باشند و شما به محض پرداخت آنلاین مبلغ همان لحظه قادر به دریافت فایل خواهید بود. این عملیات کاملاً خودکار بوده و توسط سیستم انجام می پذیرد.

 جهت پرداخت مبلغ شما به درگاه پرداخت یکی از بانک ها منتقل خواهید شد، برای پرداخت آنلاین از درگاه بانک این بانک ها، حتماً نیاز نیست که شما شماره کارت همان بانک را داشته باشید و بلکه شما میتوانید از طریق همه کارت های عضو شبکه بانکی، مبلغ  را پرداخت نمایید. 

 

 

مطالب پیشنهادی: برای ثبت نظر خود کلیک کنید ...

به راهنمایی نیاز دارید؟ کلیک کنید

جستجو

آخرین بروز رسانی