پاورپوینت تهيه شرايط كلان براي داشتن پتانسيل‌هاي فناوري

پرسشنامه ، پاورپوینت ، پیشینه تحقیق

پاورپوینت تهيه شرايط كلان براي داشتن پتانسيل‌هاي فناوري دارای 29 اسلاید می باشد . جهت دانلود فایل پاورپوینت بر روی گزینه خرید انتهای متن کلیک نموده و پس از وارد نمودن آدرس ایمیل و کلیک بر روی گزینه خرید به درگاه بانک متصل شده و از کلیه کارت های بانکی عضو شتاب قادر به پرداخت و تهیه آن می باشید. بلافاصله پس از پرداخت لینک دانلود فایل پاورپوینت در اختیارتان قرار می گیرد و می توانید آن را دانلود نمایید . ضمناً همان لحظه لینک دانلود فایل نیز به آدرس ایمیل  شما ارسال می گردد.

همچنین در صورت تهیه فایل پاورپوینت مربوطه و مناسب نبودن فایل با اعلام شماره کارت بانکی و آدرس ایمیلی که در سایت ثبت نموده اید مبلغ پرداختی حداکثر ۲۴ ساعت بعد برگشت داده می شود.

بزرگوارانی که به صورت انلاین قادر به تهیه فایل پاورپوینت نمی باشند می توانند عنوان فایل پاورپوینت درخواستی را  به همراه آدرس ایمیل و شماره همراه خود را به ایمیل bankmaghalehir@gmail.com ارسال نمایند تا فایل پاورپوینت از طریق ایمیل یا تلگرام برای آنها ارسال گردد و پس از آن هزینه را کارت به کارت به حساب ما واریز نمایند.

فهرست مطالب

مقدمه

برخي جوانب اقتصادي، اجتماعي تغييرات فني

تطابق فناوري با تغيير اقتصادي اجتماعي

تغيير فناوري (تكنولوژي)، رشد اقتصادي و كار

سناريوها:

انواع سناريوها:

بررسي سناريوها:

سناريو عقل جمعي (خرد قراردادي)

رشد و داشتن شغل

روابط با بقيه جهان

دلايل بالا بودن نرخ توليد در سناريو بازار نسبت به خرد جمعي:

تأثير اين سناريو بر روي حوزه فناوري و ابداع

كيفيت زندگي:

روابط با بقيه جهان

سناريو جامعه جديد

ويژگي‌هاي جامعه جديد

رشد و اشتغال

كيفيت زندگي و محيط

روابط با بقيه جهان

نتيجه‌گيري: فناوري و آينده

مقدمه:

تكنولوژي و اميال اقتصادي طولاني مدت

اقتصاد دان‌ها به اميال طولاني مدت علاقمند هستند  و اغلب دوره‌هاي مختلف قرن‌هاي 19 و 20 را در نظردارند كه مجموعه نوآوري‌ها در مقياس وسيعي ارائه گرديد. اين نوآوري‌ها در مناطق جغرافيايي خاص و با ويژ‌گي‌هاي اقتصادي، فرهنگي و اجتماعي خاص بوجود آمدند.(بيشتر در اروپاي غربي و ايالت متحده) و بعداً به سرعت گسترش يافته. بصورت انتخابي به بقيه جهان رفتند. در پايان قرن بيستم ما شاهد فرايندهاي مشابه هستيم كه در منطقه‌اي گسترده‌تر (كشورهاي عضو OECD) با مجموعه‌اي جديد از فن‌آوري‌ها و بيشتر مربوط به ميكروالكترونيك‌ها و رايانه‌ها و ارتباطات از راه دور و منابع جديد انرژي و مواد جديد در حال وقوع است.

البته برخي از ابداعات قبلي، كنوني و آينده، ناشي از افزايش دانش علمي و فناوري است. اما همچنين مشهودات كه انتخاب اين ابداعات و گسترش منابع آنها تا حد زيادي بستگي به بافت اجتماعي و اقتصادي دارد. پيشرفت فناوري با نتايج نوآوري‌هاي نهايي آنها هر دو با فشار عرصه (بوسيله دانش و علم) و كشش تقاضا (بوسيله نيازهاي اقتصادي و اجتماعي) همراه است.

تغييرات در اقتصادهاي كشورهاي  OECD در آستانه قرن 21

* در داخل، آنها در حال بازبيني نياز به مكانيزم‌هاي بازار فعال‌تر بخصوص در بخش خدمات هستند (تنظيم مجدد قوانين و خصوصي سازي حمل و نقل و ارتباطات راه دور، آزاد سازي خدمات مالي و غيره)

* در خارج آنها، مواجه با تغيير عميق در بقيه كشورهاي جهان هستند كه بصورت روزافزون از تمركزگرايي به سيستم اقتصادي بازار محور روي مي‌آورند

آيا فناوري‌هاي جديد باعث افزايش كارايي كلي سيستم اقتصادي مي شود؟

اقتصاددانان توجه زيادي به ابداع فناوري دارند و برخي ارتباطات بصورت منطقي و خوب از لحاظ تئوري و عملي ايجاد شده‌اند. در ادامه آنچه درباره جوانب طولاني‌مدت رابطه بين تكنولوژي و اقتصاد آمده است بيان مي‌شود. اين مشاهدات كمك مي‌كنند تا محدوده‌هاي سناريوهاي2030-2020 تنظيم شوند كه بعداً ايجاد ‌شوند.

اين فصل شامل تلاش براي بررسي جوانب عمده اقتصاد كلان جامعه اطلاعاتي (Information Socity) آينده است.

برخي جوانب اقتصادي، اجتماعي تغييرات فني

ناديده گرفتن نسبي در آناليز تغيير فني از سوي دانش اقتصاد كلان نئوكلاسيك جديد

– تحقيق اخير از سوي OECD درباره رشد در طي دهه 1970 و 1980

– دقيقاً  منبع سودهاي TFP چيست؟

بينش‌هايي در مورد پيشرفت احتمالي بعدي (آينده)

در ميان پيشرفت‌هاي جديدتر در زمينه آناليز تغيير فني در كشورهاي OECD دو جنبه بينش‌هاي علاقه خاص به تحليل پيشرفت‌هاي احتمالي بعدي ارائه مي‌شود كه عبارتند از:

– اثرات فني

– مطابقت ساختاري ابداعات

تطابق فناوري با تغيير اقتصادي اجتماعي

آناليز Neo-Schumpeterian درباره امواج بلند توسعه اقتصادي و ارتباط آنها با تغييرات در الگوهاي فناوري است. در ادامه اين بحث را مطرح كرد كه ركودها و نتيجه عدم تطابق بين سيستم‌ فناوري جديد و تكامل در برگرفته سيستم‌هاي صنعتي،اقتصادي و اجتماعي است. براي توسعه كامل‌تر، الگوي فناوري جديد (تفسير مي‌شود بعنوان خوشه‌اي همگون از ابداعات اساسي) نمي‌تواند جدا از سازمان مولد جديد و توزيع‌هاي درآمد جديد، ساختار‌هاي استخدام جديد، الگوهاي مصرف جديد، روابط جديد بين فعاليت‌هاي خصوصي، دولتي و غيره ‌باشد.

بنابرين، فناوري جديد جامعه اطلاعاتي منبع مشكلات براي ساختارهاي اقتصادي و اجتماعي مي باشند و آنها نمي‌توانند پتانسيل مثبت كلي خود را گسترش دهند تا اينكه جامعه و مؤسسات اجتماعي بتوانند بطور كامل با آنها  هماهنگ باشند. هنگام دوره انتقال (مثلاً وقتي كه ما در آخر قرن 20 شاهد بوديم)، سيستم‌هاي جامعه اطلاعاتي هنوز در مرحله جنيني هستند و برخي سناريوهاي جايگزين براي آينده باز باقي مي‌مانند.

تغيير فناوري (تكنولوژي)، رشد اقتصادي و كار

بنابرين در كار طولاني مدت الگوي Baumol به باز تعريف اجتماعي نقش كار و بر سر كار بودن اشاره دارد. و سرعت اين تغيير تابعي از سرعت معرفي فناوري‌هاي صرفه‌جويي در كار، با TFP بالا است.

وجود تفكيك ساده آن، الگوي رشد غيرمتوازن كاملاً توضيح خوبي از فرايندهاي اساس اقتصاد كلان تغيير از جوامع صنعتي پيشرفته در دهه‌هاي اخير ارائه داده است.

سناريوها:

هنگام مواجعه با مشكل معرفي (ابداع) فناوري‌هاي جديد، كشورهاي صنعتي پيشرفته OECD بايد چندين موضوع چالش‌دار را در نظر داشته باشند كه در زير آمده‌اند و بايد به آنها توجه كرد:

آيا امكان دارد تا سطح بالايي از رفاه و شغل را حفظ كرد؟

آيا امكان دارد تا توازن اكولوژيكي را حفظ كرد؟

چگونه پيشرفت‌هاي فناوري جديد بر ارتباطات با بقيه جهان تأثير مي‌گذارد؟

اين چالش‌ها (رقابت) الگوي رشد، همراه با فناوري‌هاي جديد، الگوي رشد جامعه اطلاعاتي را تحت تأثير مي دهد.

انواع سناريوها:

سناريو عقل جمعي (خرد قراردادي) Conventional wicdom

مجموعه اي از عقايد درباره آينده را نشان مي‌دهد كه معمولاً گذشته و برخي از اميال مشخص طولاني مدت را نشان مي‌دهد.

سناريو بازار:  The market scenario

تغيير شكل‌هاي ساده سناريوي عقل جمعي مي‌باشند، كه انتقال مسئوليت‌ها بر مكانيزم‌هاي بازار را تقويت مي‌كند

سناريو جامعه جديد: The new society scenario

تغيير شكل‌هاي ساده سناريوي (عقل جمعي-خرد قراردادي) مي‌باشند، كه فرايند تشكيلاتي را تقويت مي‌كند

بررسي سناريوها:

– رشد و داشتن شغل

– كيفيت زندگي و محيط

– روابط با بقيه جهان

سناريو عقل جمعي (خرد قراردادي)

15,000 ریال – خرید

پاورپوینت مربوطه به صورت فایل دنلودی می باشند و شما به محض پرداخت آنلاین مبلغ همان لحظه قادر به دریافت فایل خواهید بود. این عملیات کاملاً خودکار بوده و توسط سیستم انجام می پذیرد.

 جهت پرداخت مبلغ شما به درگاه پرداخت یکی از بانک ها منتقل خواهید شد، برای پرداخت آنلاین از درگاه بانک این بانک ها، حتماً نیاز نیست که شما شماره کارت همان بانک را داشته باشید و بلکه شما میتوانید از طریق همه کارت های عضو شبکه بانکی، مبلغ  را پرداخت نمایید. 

 

 

مطالب پیشنهادی:
  • پاورپوینت مفاهيم تكنولوژي
  • برچسب ها : , , , , , , ,
    برای ثبت نظر خود کلیک کنید ...

    به راهنمایی نیاز دارید؟ کلیک کنید

    جستجو

    آخرین بروز رسانی