پاورپوینت تغذیه و تغذیه ورزشی

پرسشنامه ، پاورپوینت ، پیشینه تحقیق

پاورپوینت تغذیه و تغذیه ورزشی دارای 32 اسلاید می باشد . جهت دانلود فایل پاورپوینت بر روی گزینه خرید انتهای متن کلیک نموده و پس از وارد نمودن آدرس ایمیل و کلیک بر روی گزینه خرید به درگاه بانک متصل شده و از کلیه کارت های بانکی عضو شتاب قادر به پرداخت و تهیه آن می باشید. بلافاصله پس از پرداخت لینک دانلود فایل پاورپوینت در اختیارتان قرار می گیرد و می توانید آن را دانلود نمایید . ضمناً همان لحظه لینک دانلود فایل نیز به آدرس ایمیل  شما ارسال می گردد.

همچنین در صورت تهیه فایل پاورپوینت مربوطه و مناسب نبودن فایل با اعلام شماره کارت بانکی و آدرس ایمیلی که در سایت ثبت نموده اید مبلغ پرداختی حداکثر ۲۴ ساعت بعد برگشت داده می شود.

بزرگوارانی که به صورت انلاین قادر به تهیه فایل پاورپوینت نمی باشند می توانند عنوان فایل پاورپوینت درخواستی را  به همراه آدرس ایمیل و شماره همراه خود را به ایمیل bankmaghalehir@gmail.com ارسال نمایند تا فایل پاورپوینت از طریق ایمیل یا تلگرام برای آنها ارسال گردد و پس از آن هزینه را کارت به کارت به حساب ما واریز نمایند.

فهرست مطالب

تغذیه و تغذیه ورزشی

مناسب ترین ترکیب غذایی عبارتست از:

ساده ترین تقسیم بندی کربوهیدراتها:

خواص غذایی چربیها

خواص و وظایف آب

روشهای دریافت آب:

آب دفعی بدن:

R.D.A  برای مصرف آب

ویتامینها

خواص و وظایف در بدن

مواد معدنی مینیرالها

« تغذیه ی ورزشی »

توصیه های ضروری

تغذیه ورزشی شامل 3 قسمت است:

تغذیه در روز مسابقه

خواص غذایی

تغذیه علم پاسخ گویی به سه سوال اساسی است:

چه بخورم؟ «شناخت مواد غذایی»

چقدر بخورم؟ «R.D.A یا مقدار مجاز و توصیه شده مصرف مواد غذایی»

چه وقت بخورم؟ «شناخت تداخل اثر مواد غذایی بر یکدیگر»

شاخه های مهم علم تغذیه

تغذیه عمومی «انسانی، حیوانی و گیاهی»

تغذیه بالینی «تغذیه ویژه برای بیماران»

تغذیه در دوران رشد «شیرخواری و رشد»

تغذیه در دوران کهنسالی «نگهداری سلامت عمومی و جلوگیری از بروز کمبودهای غذایی»

تغذیه ورزشی «ویژه ورزشکاران با توجه به دستگاه انرژی  در گیر در فعالیت»

به طور کلی تغذیه مقوله ایست:

1-ملی

2-مذهبی

3-اقلیمی

4-فرهنگی

ترکیب خوراکیهای ملی در هر کشور و حتی در هر اقلیم با R.D.A مطابقت کامل دارد.

تمام مواد غذایی جهان را می توان به دو دسته ی کلی و 6گروه تقسیم نمود:

الف: درشت مغذیها «انرژی زا» Maero-Nutrient  شامل:

چربیها : هر 1گرم چربی دارای 9کیلوکالری انرژی است.

کربوهیدراتها:  هر 1گرم چربی کربوهات دارای 4 کیلوکالری انرژی است.

پروتئینها:  هر 1گرم پروتئین دارای 4کیلوکالری انرژی است.

ب: ریز مغذیها «غیر انرژی زا» Micro-Nutrient شامل:

آب

ویتامینها

مواد معدنی

مناسب ترین ترکیب غذایی عبارتست از:

55 تا 60 درصد کربوهیدرات

25 تا 30 درصد چربی

10 تا 15 درصد پروتئین

ویتامینها و مواد معدنی موجود در موادغذایی تازه و طبیعی آب به میزان لازم و یا به ازای هر کیلوکالری انرژی موجود در مواد غذایی، 1 گرم آب که می تواند به صورت آب موجود در غذا و یا آب آشامیدنی و یا ترکیبی از هر دو باشد.

کربوهیدراتها:                                 (CHOH)n

3 < n <7                                      R.D.A = 60-55 درصد کالری مصرف روزانه

ساده ترین تقسیم بندی کربوهیدراتها:

کربوهیدراتهای ساده «قند وشکر- آب میوه- عسل- شکلات- خرما و … »

کربوهیدراتهای مرکب «نان و غلات- سیب زمینی- برنج- ماکارونی- حبوبات و … »

کربوهیدراتهای ساده شیرین و زود جذب هستند.

کربوهیدراتهای مرکب غیر شیرین و دیرجذب هستند.

توصیه ی مهم: سعی شود که 10% کربوهیدراتهای مصرفی از نوع ساده و 90% بقیه از کربو هیدراتهای مرکب باشد.

مقادیر موجود قند در بدن یک مرد جوان سالم و غیر ورزشکار با 70 کیلوگیرم وزن:

250-200 گرم گلیکوژن در عضلات.

100-80گرم گلیکوژن در کبد.

15-7 گرم گلوکز در خون.

خواص غذایی چربیها

انواع چربیها و منابع غذایی:

الف: چربیهای اشباع شده «چربیهای موجود در لبنیات و گوشتها مثل … »

مازاد مصرف این نوع چربیها باعث رسوب در شریانها و ایجاد بیماری آتروز سکلروزیس، افزایش فشار خون، تنگی شریان و بالاخره سکته و مرگ خواهد شد.

ب. چربیهای غیر اشباع که خود به دو دسته تقسیم می شوند:

چربیهای غیر اشباع با 1 پیوند دوگانه «روغن ذرت- روغن آفتابگردان و … به صورت مایع»   این روغنها جز کالری زایی ویژگی خاصی نداشته و خطر رسوب در عروق را هم ندارند.

چربیهای غیر اشباع با 2 یا چند پیوند دوگانه «روغن زیتون، بادام، گردو و روغن ماهیهای سرد آبی» این روغن ها علاوه بر کالری زایی دارای خاصیت ضد رسوب بوده و از بیماریهای قلبی- عروقی ناشی از تصلب شراین جلوگیری می کند.

نحوه ی صحیح مصرف چربیها: يك سوم اشباع شده، يك سوم اشباع نشده با 1 پیوند و يك سوم اشباع نشده با چند پیوند.

پروتئینها: NH2-R-COOH      R.D.A= 15-10 درصد

در طبیعت بیش از 300 نوع آمینواسید وجود دارد.

در بدن انسان 26 نوع دیده شده است ولی 20 نوع مبهم بوده و اکثریت بدن انسان را می سازد.

10 نوع ضروری است یعنی باید از طریق تغذیه تأمین شود.

10 نوع غیر ضروری است که بدن می تواند از مواد دیگر آنها را سنتز نماید.

از ترکیب آمینواسیدها تعداد بی شماری پروتئین ساخته می شود.

در بدن انسان پروتئینها به صورت: عضله، خون، هورمونها و آنزیمها دیده می شوند.

ساختار عضله اسکلتی بدن انسان شامل 75% آب، 20% پروتئین و 5% چربی و املاح است.

در بدن یک انسان سالم، غیر ورزشکار و جوان با 70 کیلوگرم وزن حدوداً 10 کیلوگرم پروتئین وجود دارد.

میزان مصرف پروتئین در بدن همین فرد روزانه حدود 50 گرم است که باید جایگزین شود.

« R.D.A  مطابق جداول مربوطه. »

خواص و وظایف آب

15,000 ریال – خرید

پاورپوینت مربوطه به صورت فایل دنلودی می باشند و شما به محض پرداخت آنلاین مبلغ همان لحظه قادر به دریافت فایل خواهید بود. این عملیات کاملاً خودکار بوده و توسط سیستم انجام می پذیرد.

 جهت پرداخت مبلغ شما به درگاه پرداخت یکی از بانک ها منتقل خواهید شد، برای پرداخت آنلاین از درگاه بانک این بانک ها، حتماً نیاز نیست که شما شماره کارت همان بانک را داشته باشید و بلکه شما میتوانید از طریق همه کارت های عضو شبکه بانکی، مبلغ  را پرداخت نمایید. 

 

 

مطالب پیشنهادی: برای ثبت نظر خود کلیک کنید ...

به راهنمایی نیاز دارید؟ کلیک کنید

جستجو

آخرین بروز رسانی