پاورپوینت تغذیه سالم برای تندرستی

پرسشنامه ، پاورپوینت ، پیشینه تحقیق

پاورپوینت تغذیه سالم برای تندرستی دارای 104 اسلاید می باشد . جهت دانلود فایل پاورپوینت بر روی گزینه خرید انتهای متن کلیک نموده و پس از وارد نمودن آدرس ایمیل و کلیک بر روی گزینه خرید به درگاه بانک متصل شده و از کلیه کارت های بانکی عضو شتاب قادر به پرداخت و تهیه آن می باشید. بلافاصله پس از پرداخت لینک دانلود فایل پاورپوینت در اختیارتان قرار می گیرد و می توانید آن را دانلود نمایید . ضمناً همان لحظه لینک دانلود فایل نیز به آدرس ایمیل  شما ارسال می گردد.

همچنین در صورت تهیه فایل پاورپوینت مربوطه و مناسب نبودن فایل با اعلام شماره کارت بانکی و آدرس ایمیلی که در سایت ثبت نموده اید مبلغ پرداختی حداکثر ۲۴ ساعت بعد برگشت داده می شود.

بزرگوارانی که به صورت انلاین قادر به تهیه فایل پاورپوینت نمی باشند می توانند عنوان فایل پاورپوینت درخواستی را  به همراه آدرس ایمیل و شماره همراه خود را به ایمیل bankmaghalehir@gmail.com ارسال نمایند تا فایل پاورپوینت از طریق ایمیل یا تلگرام برای آنها ارسال گردد و پس از آن هزینه را کارت به کارت به حساب ما واریز نمایند.

فهرست مطالب

مقدمه

گروه نان و غلات

گروه گوشت ، تخم مرغ و حبوبات

گروه شير و لبنيات

گروه میوه ها و سبزیجات

رعایت نكاتي دربار ه مصر ف گرو ه نا ن و غلا ت

نكاتي دربار ه مصر ف گرو ه ميو ه ها و سبزيجا ت

نكاتي دربار ه مصرف گرو ه شير و لبنيا ت

ريز مغذي ها

ويتامينها و مواد معدني

ویتامین ها و اثرات آنها

آهن

چربی ها

قند و شیرینی

علل چاقی

عوارض چاقي

روشهای کاهش وزن عبارتند از:

ورزش و فعالیت

نكاتي درباره مصرف گروه متفرقه

چرا فست فود این قدر مغضوب است؟

نكاتي دربار ه وعد ه ها ي غذايي

خرید، نگهداری و فرآوری مواد غذایی

آماده سازی گروه های غذایی

مقدمه

همه ما به سطح قابل قبولی از اطلاعات تغذیه ای نیاز داریم تا به این وسیله بتوانیم از یک زندگی سالم برای خود و خانواده بهره مند باشیم.

انسان با گذشت زمان و روی آوردن به زندگی ماشینی و کاهش صرف زمان کافی برای تهیه غذا، نیاز به راهنمایی پیدا کرد

تا با کمک آن بتواند همچنان کیفیت و نوع غذاهایی را که مصرف می کند در حد بالایی نگه دارد و به این وسیله بتواند از سلامتی مطلوب برخوردار باشد.

از این روعلم تغذیه به منظور ارائه راهکارهایی جهت حفظ کیفیت مطلوب زندگی و نیز کمک به بیماران برای افزایش کارایی وکاهش عوارض بیماری، شکل تازه ای به خود گرفت.

سلامت تغذیه افراد یک جامعه مقوله ای است که فقط به وجود مواد غذایی در سبد تغذیه خانواده بستگی ندارد بلکه به میزان قابل توجهی تحت تاثیر فرهنگ تغذیه افراد یا خانواده هاست.

هیچ شکی وجود نداردکه تغذیه ناسالم یکی از علل مهم تاثیرگذار در ابتلا به بیماری هایی از قبیل بیماری قلبی- عروقی، دیابت و فشار خون بالاست و تغذیه سالم از عوامل مهم پیشگیری و کنترل این بیماری هاست.

شرط اصلی برای ادامه حیات و زیستن، داشتن تغذیه صحیح است

و تغذیه صحیح به رعایت دو اصل تنوع و تعادل در برنامه غذایی وابسته است.

تنوع در برنامه غذایی یعنی مصرف روزانه انواع مختلف مواد غذایی که تمام نیازهای بدن را برطرف می کند.

تعادل در برنامه غذایی یعنی مصرف مقادیر کافی از مواد مورد نیاز برای حفظ سلامت بدن.

به طور کلی در طول شبانه روز نیازهای غذایی ما شامل کربو هیدرات ها، پروتئین، چربی، ویتامین ها، مواد معدنی و آب است.

گروه های اصلی غذایی فهرستی از مواد غذایی هستند که از نظر مواد مغذی با هم تشابه دارند و برای تأمین نیازهای غذایی، هر روز باید از آنها استفاده شود.

مواد غذایی هر گروه تقریباً ارزش یکسانی دارند و می توانند به صورت جانشین هم به کار برده شوند.

هیچ گروهی به تنهایی تمام مواد مغذی را در برندارد و باید همه گروه ها استفاده شود.

گروه نان و غلات و مواد نشاسته ای

مواد غذايي مانند نا ن، ماكاروني، گندم، جو و ذر ت در اين گرو ه قرارمي گيرند.

موادغذايي اين گرو ه بيشترين سهم را در تأمين انرژ ي بدن دارند.

همچنین حاوی فیبر و انواع ویتامین ها از جمله ویتامینهای گروه B هستند.

گروه گوشت، حبوبات، تخم مرغ و مغزها

انوا ع گوشتها ي قرمز(گوسفند وگوساله)، گوشت ها ي سفيد (مر غ و ماهي)، اعضا ي داخلي بد ن (جگر، د ل، قلو ه، زبا ن و مغز) ، تخم مرغ، حبوبا ت (نخود، لوبيا، عد س، لپه، ماش ) و مغزها (گردو، فند ق، بادام ، پسته و تخمه ها) در اين گروه قرار دارند.

اين گروه مهم ترين نقش را در تأمين پروتئين مورد نياز بد ن دارند و به علاوه ، منابع مهمي برای تأمين آهن و روي و ویتامین ها برا ي خون سازي محسوب مي شوند

گروه شير و لبنيات

شير، ماست، كشك، پنير و بستني از نمونه هاي غذایي اين گروه هستند.

غذاها ي اين گروه ، منبع اصلي تأمين كلسيم و فسفر بدن هستند و مصرف آنها براي رشد واستحكام استخوانها (جلوگيري از پوكي ونرمي استخوا ن) و دندا نها ضرور ي است.

علاو ه بر كلسيم و فسفر، غذاها ي اين گروه حاوي ويتامينها ي Bو A نيز هست. و در سلامت بينايي و پوست نيز مؤثرند.

گروه ميوه ها و سبزيجات

سبزيهاي برگي،اسفناج، هويج، كدو حلوايي، گوجه فرنگي، طالبي، زردآلو، آلو، هلو، شليل و انبه ازنمونه ها ي اين گروه هستند و علاوه بر ميوه هاي تازه،کمپوت ها (ميوه هاي كنسرو شده) و خشكبار (ميوه هاي خشك شده و آب ميوه ها را نيز مي توان جزء اين گروه به حساب آورد.

ميو ه ها و سبزيها منابع اصلي تأمين فيبر، ويتامين و موادمعدني بدن ما محسوب می شوند. اين مواد علاو ه بر اين كه براي رشد و ترميم بافتها لازم اند، به علت خاصيت آنتي اكسيداني خود در پيشگير ي از ابتلا به سرطا ن نقش مهمي دارند.

اين هرم یک طرح کلی از الگوی غذایی روزانه و شامل تمام موادی است که در یک شبانه روزمورد نیاز انسان است.

به این ترتیب که در قاعده هرم، موادی قرار دارند که نیاز بدن به آنها بیشتراست. به تدریج با نزدیک شدن به رأس هرم، میزان مورد نیاز غذاهای مختلف کمتر می شود.

به عبارت دیگر نیاز بدن به موادی که در رأس هرم هستند، کمتر است.

گروه نان و غلات و مواد نشاسته ای تأمين کننده انرژي، پروتئين، ويتامين و املاح هستند ولي اهميت عمده آنها تأمين انرژي است.

مصرف روزانه 11 – 6 واحد )سهم( از این گروه توصیه شده است.

هرکدام از موارد زیر یک واحد (سهم) از این گروه تلقی می شود:

– نصف لیوان برنج ، انواع ماکارونی و رشته،

– یک چهارم لیوان غلات خام ( باید توجه داشت که غلات خام و پخته سهم های متفاوتی دارند)،

– 3 الی 4 عدد بیسکویت ساده،

– یک برش نان )تافتون ، سنگک و بربری( به اندازه کف دست ( 30 گرم ) و برای نان لواش کف دست با همان وزن.

رعایت نكاتي درباره مصرف گرو ه نان و غلات

ترجیحاً از نا نهايي استفاد ه كنيد که بدون جوش شیرین و از آرد سبوس دار تهيه شده باشند.

از غلا ت بوداده مانند برنجك، گندم برشته و ذر ت بوداده کم نمک ، به عنوان ميان وعده استفاد ه كنيد.

براي جذب بهتر پروتئين موجود در غلات ، آنها را با یک پروتئين حيواني(مانند گوشت) و يا یک پروتئين گياهي(مانند عدس ولوبيا) مصرف كنيد.

سبزیها

مواد غذایی این گروه به دلیل تأمین فیبر و ویتامین ها و املاح همیت زیادی دارند.

امروزه بر مصرف سبزی های سبز تیره و سبزی های برگدار مثل اسفناج،کاهو و کلم تأکید می شود.

سبزی ها از بیماری های قلبی- عروقی و برخی از سرطان ها پیشگیری می کنند.

ازمواد غذایی موجود در گروه سبزی ها روزانه 5 – 3 واحد توصیه شده است.

هر کدام از مواد زیر یک واحد )سهم( از این گروه تلقی می شود:

– یک لیوان سبزی های خام برگدار مانند اسفناج وکاهو،

– نصف لیوان از سبزی های پخته،

– نصف لیوان نخود سبز، ذرت، کلم، لوبیا سبز، هویج خرد شده و قارچ پخته،

– نصف لیوان آب سبزی ها مثل آب هویج،

– 1 عدد گوجه فرنگی متوسط،

– 1 عدد سیب زمینی متوسط.

میوه ها

مواد غذایی این گروه به دلیل تأمین فیبر و ویتامین ها و املاح اهمیت زیادی دارند.

میوه ها از بیماری های قلبی – عروقی و برخی از سرطان ها پیشگیری می کنند.

مصرف روزانه 4- 2 واحد از این گروه توصیه شده است.

هر کدام از مواد زیر یک واحد )سهم( از این گروه تلقی می شود:

– یک عدد میوه به اندازه متوسط مثل سیب، پرتقال، هلو، لیمو شیرین و مرکبات

– یک دوم لیوان توت (و سایر میوه های ریز مانند انگور و دانه های انار و… )،

1 – برش هندوانه ( 200 گرم)،

-یک چهارم طالبی (حدود 200 گرم)،

– یک چهارم لیوان میوه جات خشک شده ( انواع برگه، کشمش، توت، انجیر خشک).

نكاتي درباره مصرف گروه ميوه ها و سبزيجات

50,000 ریال – خرید

پاورپوینت مربوطه به صورت فایل دنلودی می باشند و شما به محض پرداخت آنلاین مبلغ همان لحظه قادر به دریافت فایل خواهید بود. این عملیات کاملاً خودکار بوده و توسط سیستم انجام می پذیرد.

 جهت پرداخت مبلغ شما به درگاه پرداخت یکی از بانک ها منتقل خواهید شد، برای پرداخت آنلاین از درگاه بانک این بانک ها، حتماً نیاز نیست که شما شماره کارت همان بانک را داشته باشید و بلکه شما میتوانید از طریق همه کارت های عضو شبکه بانکی، مبلغ  را پرداخت نمایید. 

 

 

مطالب پیشنهادی: برای ثبت نظر خود کلیک کنید ...

به راهنمایی نیاز دارید؟ کلیک کنید

جستجو

آخرین بروز رسانی