پاورپوینت انار

پرسشنامه ، پاورپوینت ، پیشینه تحقیق

پاورپوینت انار  دارای 19 اسلاید می باشد . جهت دانلود فایل پاورپوینت بر روی گزینه خرید انتهای متن کلیک نموده و پس از وارد نمودن آدرس ایمیل و کلیک بر روی گزینه خرید به درگاه بانک متصل شده و از کلیه کارت های بانکی عضو شتاب قادر به پرداخت و تهیه آن می باشید. بلافاصله پس از پرداخت لینک دانلود فایل پاورپوینت در اختیارتان قرار می گیرد و می توانید آن را دانلود نمایید . ضمناً همان لحظه لینک دانلود فایل نیز به آدرس ایمیل  شما ارسال می گردد.

همچنین در صورت تهیه فایل پاورپوینت مربوطه و مناسب نبودن فایل با اعلام شماره کارت بانکی و آدرس ایمیلی که در سایت ثبت نموده اید مبلغ پرداختی حداکثر ۲۴ ساعت بعد برگشت داده می شود.

بزرگوارانی که به صورت انلاین قادر به تهیه فایل پاورپوینت نمی باشند می توانند عنوان فایل پاورپوینت درخواستی را  به همراه آدرس ایمیل و شماره همراه خود را به ایمیل bankmaghalehir@gmail.com ارسال نمایند تا فایل پاورپوینت از طریق ایمیل یا تلگرام برای آنها ارسال گردد و پس از آن هزینه را کارت به کارت به حساب ما واریز نمایند.

فهرست مطالب

گیاه شناسی ((botany

ارزش غذایی

ملاکهای مهم تقسیم بندی انواع انار

مناطق عمده تولید انار

مناطق تولید ارقام عمده انار

نحوه ی برداشت محصول انار

درجه بندی و بسته بندی و حمل و نقل

انبار داری

فرآورده های تبدیلی انار

مراحل تولید آب انار

انار

Pomegranate :نام لاتین

Granatum گونه:

Punica جنس:

punicaceaeخانواده:

گیاه شناسی ((botany

ریشه :

ریشه درخت انار بسته عوامل زیر قابلیت رشد 1/5 متر عمودی و 2/5 متر افقی را دارد.

○ نوع خاک

○ اندازه گودال درخت کاری

○ قابلیت نفوذ

○ قابلیت ریشه دوانی

اما درشرایط معمول در شعاع حدود 1 متر و عمق 0/7 متر رشد می کند.

شاخه :

.○انار شیرین شهسوار بدون خار

○و انار ترش سبز از پر خار ترین گونه انار است

برگ :

○ آبياري بيش از اندازه نيز در تغيير رنگ برگ اين درخت موثر است.

○ تاثير كودهاي شيميايي بر تغيير رنگ برگهاي درختان انار موقتي ميباشد.

گل :

.○ گلهاي انار بي بو هستند

○ انار 3 نوبت گلدهي دارد.

گلهاي انار بر دو نوعند:

(Fruitful)       .1-بار آور یا ثمری که بزرگتر بوده

(Barren)         2-نازا یا علفی که کوچکتر میباشد.

ارزش غذایی

کربوهیدرات :

یک لیتر آب انار :                 ○49/9 گرم گلوکز               ○48 گرم فروکتز

2-اسیدها

حاوی                   -اسید سیتریک              -اسید مالیک                -اسید لاکتیک

-اسید اسکوربیک          -اسید تارتاریک

3-عناصر معدنی :

4- ویتامین :

5- پروتئین :

نحوه ی برداشت محصول انار

.○برداشت محصول در زمان خنک انجام می شود

○میوه ی رسیده با چرخش میوه بسمت چپ یا راست از شاخه جدا میشود.

درجه بندی و بسته بندی و حمل و نقل

درجه بندی :

انارهای ممتاز درجه 1

انارهای معمولی درجه 2

انارهای کوچک درجه 3

انار های خطی

انارهای کوچک بدون آفت

انارهای ریز ونارس

انارهای لهیده و آفت زده

بسته بندی :

○از جعبه های تک ردیفه و دو ردیفه استفاده می شود.

○از تورهای مخصوص بمنظور جلوگیری از زخم خوردن و صدمه دیدن استفاده می شود.

○برای شناسایی انارهای آلوده به کرم از پمپهای باد استفاده میشود.

حمل و نقل :

انبار داری

-كُده گاه يا گوده:

انبارهاي روبازي هستند كه در محل مناسبي از باغ، در بين رديف هاي

درختان و بصورت موقت در زمان برداشت ميوه ايجاد مي شوند.

انبارهاي سر پوشیده رو زميني:

اين انبارها در قسمتهاي سايه گير باغ و با مصالح ساختماني احداث مي گردد. اندازه آن به ميزان توليد باغ بستگي دارد.

انبارهاي سرپوشیده زير زميني:

انار پس از چيدن در انبار شروع به تصاعد گاز اتيلن كرده كه اين گاز حتما بايد بگونه از انبار خارج شود نصب دريچه هاي تخليه هوا در قسمتهاي مختلف انبار ضرورت دارد.

سردخانه :

فرآورده های تبدیلی انار

اناردان

سرکه انار

آب انار

رب انار

بستنی انار

پودر انار

کرم انار

مربای انار

قرص انار

مراحل تولید آب انار

10,000 ریال – خرید

پاورپوینت مربوطه به صورت فایل دنلودی می باشند و شما به محض پرداخت آنلاین مبلغ همان لحظه قادر به دریافت فایل خواهید بود. این عملیات کاملاً خودکار بوده و توسط سیستم انجام می پذیرد.

 جهت پرداخت مبلغ شما به درگاه پرداخت یکی از بانک ها منتقل خواهید شد، برای پرداخت آنلاین از درگاه بانک این بانک ها، حتماً نیاز نیست که شما شماره کارت همان بانک را داشته باشید و بلکه شما میتوانید از طریق همه کارت های عضو شبکه بانکی، مبلغ  را پرداخت نمایید. 

 

 

مطالب پیشنهادی: برای ثبت نظر خود کلیک کنید ...

به راهنمایی نیاز دارید؟ کلیک کنید

جستجو

آخرین بروز رسانی