پاورپوینت کاکتوسها

پرسشنامه ، پاورپوینت ، پیشینه تحقیق

پاورپوینت کاکتوسها دارای 35 اسلاید می باشد . جهت دانلود فایل پاورپوینت بر روی گزینه خرید انتهای متن کلیک نموده و پس از وارد نمودن آدرس ایمیل و کلیک بر روی گزینه خرید به درگاه بانک متصل شده و از کلیه کارت های بانکی عضو شتاب قادر به پرداخت و تهیه آن می باشید. بلافاصله پس از پرداخت لینک دانلود فایل پاورپوینت در اختیارتان قرار می گیرد و می توانید آن را دانلود نمایید . ضمناً همان لحظه لینک دانلود فایل نیز به آدرس ایمیل  شما ارسال می گردد.

همچنین در صورت تهیه فایل پاورپوینت مربوطه و مناسب نبودن فایل با اعلام شماره کارت بانکی و آدرس ایمیلی که در سایت ثبت نموده اید مبلغ پرداختی حداکثر ۲۴ ساعت بعد برگشت داده می شود.

بزرگوارانی که به صورت انلاین قادر به تهیه فایل پاورپوینت نمی باشند می توانند عنوان فایل پاورپوینت درخواستی را  به همراه آدرس ایمیل و شماره همراه خود را به ایمیل bankmaghalehir@gmail.com ارسال نمایند تا فایل پاورپوینت از طریق ایمیل یا تلگرام برای آنها ارسال گردد و پس از آن هزینه را کارت به کارت به حساب ما واریز نمایند.

فهرست مطالب

آشنایی با منشا کاکتوسها

طرز شناسایی کاکتوسها

Pereskia

Opuntia

Cereus

شرایط نگهداری کاکتوسها

آفات و امراض

تکثیر کاکتوسها

انواع پیوند

منابع

منابع:

دکتر احمد خلیقی-گلکاری-انتشارات دانشگاه تهران

عبداللهی، مسعود . جزوه پرورش گیاهان آپارتمانی . انتشارات سازمان فنی و حرفه ای اصفهان. تابستان 1383

محمدخانی،عبدالرحمن . جزوه گلکاری. انتشارات دانشگاه آزاد اسلامی (خوراسگان). بهمن 1381

صانعی شریعت پناهی، محمد و فیاض، محمدمهدی . پرورش نگهداری و تکثیر گیاهان آپارتمانی . مرکز نشر سپهر 1364

آشنایی با منشا کاکتوسها:

موطن اصلی آمریکای مرکزی و جنوبی و یک سری از کاکتوسها در پرو، شیلی و مکزیک است. در اوایل قرن 17 به اروپا برده شده اند بعد به استرالیا و سپس به تمام دنیا پخش شده است.

بیش از 2000 گونه کاکتوس است که نیمی از آنها را  می توان در آپارتمان پرورش داد.

طرز شناسایی کاکتوسها:

دارای خار بصورت ریز یا درشت هستند

اغلب بدون برگ هستند و یا دارای برگهای تغییر شکل یافته بصورت خار هستند به استثنا معدودی کاکتوسها مانند pereskia که دارای برگ واقعی و شبیه درختان جنگلی است

دارای پوست و ساقه ضخیم ، گوشتی ، آبدار و دارای سبزینه است و منافذ کم هستند

بر روی ساقه و یا شاخه های خود دارای نقاطی بنام Areol (آرئول) هستند که محل تولید خار یا گل هستند

کاکتوسها گلهای منفرد و تکی دارند و بصورت زیبا و منظم و گل بصورت کامل است گلهای کاکتوسها هرمافرودیت و به رنگهای متنوع و زیبایی است.

کاکتوسها گیاهان چند ساله دولپه ای و جدا گلبرگ هستند.

خانواده کاکتوسها cactaceae شامل سه جنس است.

pereskia که برگدار است

opuntia ساقه بند بند دارد

cereus بصورت کشیده رشد می کند

Pereskia

از مشخصات این جنس برگ و خار آن می باشد. دارای برجستگی Areol بوده در فصل پاییز گلهای شبیه نسترن وحشی تولید می کند . این جنس شبیه به گل رز یا درختان کوچک مرکبات می باشد .

aculeate کاکتوس رز که دارای برگهای ضخیم و ساقه تیغدار و تیغها بصورت منظم و در اطراف دمبرگ قرار می گیرند.

godseffiana کاکتوس رز طلایی که گونه بسیار کمیاب بوده و دارای برگهای طلایی، پشت برگ برنگ قرمز و یکسری تیغ در اطراف ساقه بصوت پراکنده است

Opuntia

از کاکتوسهای بدون برگ هستند. ساقه ها بصورت گوشتی و آبدار بوده و بصورت بند بند است. ساقه ها در محل بند بصورت ترد و شکننده بوده و دارای Areol مشخص هستند. دارای تیغهای مجتمع و کوتاه و نرم هستند و به سهولت به دست می چسبد. درآنها گلها بصورت زرد، سفید، نارنجی و ارغوانی است. ارتفاع این کاکتوس 60 سانتیمتر تا 4.5 متر می رسد. نیاز به آب فراوان داشته و نسبت به سرمای 6-1 درجه مقاومند. بیشتر گونه های اوپونتیا سریع الرشد بوده به راحتی گل می دهد

و این کاکتوس شامل 20 گونه آپارتمانی بوده که از مهمترین گونه ها:

berperiana کاکتوس تیغدار زرد: ساقه ها بند بند و قیفی شکل، گوشتی همراه تیغهای دراز

microdasys کاکتوس گوش خرگوشی: از کاکتوسهای مشهور خانگی است و دارای ساقه های گوشتی بوده و یک دسته تارهای کوتاه و ریز طلایی و یا قهوه ای رنگ بوده که در صورت تماس با دست به سختی خارج می شود و از کوچکترین گونه های اپونتیا است.

ficusindica کاکتوس انجیر هندی یا راکتی: بصورت درختچه ای رشد می کند . دارای ساقه های مسطح و بیضی شکل بوده و اغلب به خاطر میوه های خوراکی آن پرورش می دهند. دارای گلهای زرد و قرمز بوده که این گلها در بهار و یا اوایل تابستان ظاهر می شود

bosilaris کاکتوس دم سگ آبی: دارای ساقه های گوشتی و تقریبا بدون خار است. ارتفاع شاخه ها تا 120 سانتیمتر می رسد. گلها به رنگهای صورتی ، ارغوانی و گاهی زرد دیده می شود.

Cereus

این کاکتوس بسیار متعدد است و بدون برگ یا دارای برگهای ریز میکروسکوپی هستند ساقه ها بصورت کشیده و ستونی است. بسیاری گونه های بدون تیغ و خاردار دارد که تیغها در گونه های مختلف متفاوت است. ارتفاع این کاکتوسها 15 سانتیمتر تا 12 متر است. گلها بدون دمگل و مستقیما روی ساقه قرار می گیرد و بسیار زیباست. در محیط آفتابی با مختصر سایه پرورش پیدا می کند. مقاومت به سرما 4-1 درجه دارد.

از مهمترین گونه ها:

aprocactus flo elliformis کاکتوس دم موشی یا دم ماری: دارای ساقه باریک است و 12-8 شیار بر روی ساقه آن وجود دارد. کاملا پوشیده از خارهای قهوه ای بوده و دارای گلهای قرمز متمایل به صورتی است. بصورت قیفی شکل و معمولا در اواسط بهار گلها ظاهر می شوند. این گیاه به عنوان کاکتوس آویزی مور استفاده قرار می گیرد.

astrophytum کلاه اسقفی یا ستاره ای: کاکتوسی است کرویو چند پهلو. ارتفاع این کاکتوسها تا 60 سانتیمتر می رسد. بر روی این کاکتوسها نقاط سفید رنگی بصورت نواری بر روی ستون 8 گانه دیده می شود. یکسری خاردار و یکسری بدون خار هستند. دارای پوست سبز مایل به خاکستری بوده گل بصورت ستاره ای شکل و زرد است.

espostoa کاکتوس گلوله پنبه ای یا پیرمرد پرویی: دارای ساقه استوانه ای و خارهای زرد و زیبا است و یکسری تار سفید رنگ و مارپیچی به دور ساقه پیچیده و سطح خارها را پوشانده است. این کاکتوس به ندرت گل می دهد.

ferocactus یا قلاب ماهیگیری: این کاکتوس کروی بوده و طول آن به 3 متر هم می رسد. وزن آن تا 50 kg است . بر روی ساقه ها دارای خارهای بلندو قلاب مانند می باشند.

mamilaria کاکتوس پف: دارای ساقه کروی است پوشیده از خارهای سفید و ظریف بوده در قفصل بهار و تابستان گلهایی به رنگ سفید ، صورتی و قرمز به شکل دایره ای روی سطح ایجاد می شود.

cereus کاکتوس صخره ای یا ستونی: از معروف ترین کاکتوسها بوده بصورت درختچه ای رشد می کند. دارای شاخاهای سبز متمایل به آبی و دارای خارهای سوزنی شکل قهوه ای تا سیاهرنگ می باشد.

notocactus کاکتوس گلوله ای : دارای ساقه کروی و یا استوانه ای می باشد سیارهای آن زیاد و پوشیده از خارهای قهوه ای یا سبز رنگ می باشد . ارتفاع این کاکتوس تا 60 سانتیمتر می باشد.

شرایط نگهداری کاکتوسها:

15,000 ریال – خرید

پاورپوینت مربوطه به صورت فایل دنلودی می باشند و شما به محض پرداخت آنلاین مبلغ همان لحظه قادر به دریافت فایل خواهید بود. این عملیات کاملاً خودکار بوده و توسط سیستم انجام می پذیرد.

 جهت پرداخت مبلغ شما به درگاه پرداخت یکی از بانک ها منتقل خواهید شد، برای پرداخت آنلاین از درگاه بانک این بانک ها، حتماً نیاز نیست که شما شماره کارت همان بانک را داشته باشید و بلکه شما میتوانید از طریق همه کارت های عضو شبکه بانکی، مبلغ  را پرداخت نمایید. 

 

 

مطالب پیشنهادی: برای ثبت نظر خود کلیک کنید ...

به راهنمایی نیاز دارید؟ کلیک کنید

جستجو

آخرین بروز رسانی