پاورپوینت طراحی و بهداشت ایستگاه های جوجه کشی

پرسشنامه ، پاورپوینت ، پیشینه تحقیق

پاورپوینت طراحی و بهداشت ایستگاه های جوجه کشی دارای 39 اسلاید می باشد . جهت دانلود فایل پاورپوینت بر روی گزینه خرید انتهای متن کلیک نموده و پس از وارد نمودن آدرس ایمیل و کلیک بر روی گزینه خرید به درگاه بانک متصل شده و از کلیه کارت های بانکی عضو شتاب قادر به پرداخت و تهیه آن می باشید. بلافاصله پس از پرداخت لینک دانلود فایل پاورپوینت در اختیارتان قرار می گیرد و می توانید آن را دانلود نمایید . ضمناً همان لحظه لینک دانلود فایل نیز به آدرس ایمیل  شما ارسال می گردد.

همچنین در صورت تهیه فایل پاورپوینت مربوطه و مناسب نبودن فایل با اعلام شماره کارت بانکی و آدرس ایمیلی که در سایت ثبت نموده اید مبلغ پرداختی حداکثر ۲۴ ساعت بعد برگشت داده می شود.

بزرگوارانی که به صورت انلاین قادر به تهیه فایل پاورپوینت نمی باشند می توانند عنوان فایل پاورپوینت درخواستی را  به همراه آدرس ایمیل و شماره همراه خود را به ایمیل bankmaghalehir@gmail.com ارسال نمایند تا فایل پاورپوینت از طریق ایمیل یا تلگرام برای آنها ارسال گردد و پس از آن هزینه را کارت به کارت به حساب ما واریز نمایند.

فهرست مطالب

صنعت مرغداری در ایران

موسسات فعال در صنعت مرغداری

جوجه کشی

بیماریها:

چگونگی آلوده شدن تخم مرغ:

راهکارهایی را برای جلوگیری از کثیف شدن تخم مرغ های قابل جوجه کشی :

رعایت بهداشت تخم مرغ شامل دو فاز می باشد :

بهداشت وبيماريهاي جوجه كشي

بهداشت و ضدعفونی ماشین های جوجه کشی

روش عمل ضدعفونی کننده ها Mode of Action :

غلظتهاي استفاده از گاز فرمالين

غلظتهاي توصيه شده گاز فرمالين براي ضدعفوني

ساختمان و تاسیسات موسسه جوجه کشی

خصوصیات سالن های جوجه کشی

قسمت های مختلف واحد های جوجه کشی

ویژگی های قسمت های مختلف واحد جوجه کشی برای دو بار تفریخ در هفته

کارخانه تهیه خوراک:

خارج شدن جوجه ها ازماشين جوجه كشي

خدمات جوجه کشی

راه هاي تعيين جنسيت

معیار های موثر در تشخیص جنسیت

مزایای روش تعیین جنسیت پییش از تفریخ

اصول تعیین جنسیت به روش خودکار

منابع

منابع

ساختمان تاسیسات.تالیف دکتر مهردادایرانی

مرغداری مدرن.سعید عباس پور

مدیریت پرورش طیور .دکتر جواد پوررضا

صنعت مرغداری در ایران

تا سال 1332هیچ گونه موسسه مرغداری در ایران تاسیس نشده بود .مرغ موجود در بازار از روستا ها تامین می شد و این گونه محصولات توسط دوره گردها خریداری وپس از چند روز وحتی چند هفته به دست مصرف کننده می رسید .
از سال 1332سازما ن دامپروری وابسته به وزارت کشاورزی با همکاری بخش خصوصی شروع به وارد کردن نژادهای اصیل مرغ خارجی کرد وهمزمان با آن ماشین های جوجه کشی نیز وارد شد همراه با ورود
مرغ های خارجی و ماشین های جوجه کشی ،روشهای مدیریت ،تهیه فرمولهای غذایی ،شناخت و معالجه امراض آموزش داده شد

صنعت مرغداری در ایران با سرمایه ی عظیمی بنا نهاده شده است . به طوری که پس از نفت با 14000میلیارد ریال سرمایه گذاری بیشترین حجم سرمایه را به خود اختصاص داده است.
با وجود اینکه این صنعت در مقام دوم از لحاظ سرمایه گذاری قراردارد ولی هنوز نتوانسته جایگاه واقعی خود را در اقتصاد ایران بدست آورد
از لحاظ توسعه در طی سال های قبل ازانقلاب مرغداری های گوشتی وبعد از انقلاب به خصوص در سال های اخیر موسسات پرورش دهنده مرغ مادرودر
1-2سال گذشته موسسات پرورش مرغ اجداد رشد فزاینده ای داشت است

موسسات فعال در صنعت مرغداری

1)موسسات اصلاح نژاد
2)موسسات مرغ اجداد
3)موسسات مرغ مادر: اینگونه موسسات مرغ های مادر را به صورت جوجه یکروزه ویا تخم مرغ نطفه دار خریداری می کنند.اگر به صورت تخم مرغ خریداری کنند آنها را به  جوجه تبدیل می کنند .
4)موسسات جوجه کشی :این موسسات تخم مرغ های تولید شده توسط مزارع مرغ اجداد یا مادررا به جوجه های یکروزه تبدیل می کنند.معمولا موسسات جوجه کشی ومرغ اجداد یا مادر در کنار هم و اغلب متعلق به یک شرکت هستند
5)موسسات تجارتی تولید کننده تخم مرغ
6)موسسات تجارتی تولید کننده گوشت
7)کارخانه های تهیه غذای مرغ
8)موسسات تهیه وسائل ساختمانی
9)موسسات تهیه وسائل وتجهیزات مرغداری
10)موسسات تولید کننده مکمل های غذائی
11)موسسات تهیه واکسن
12)موسسات بسته بندی
13)کارخانه های تهیه محصولات فرعی
14)موسسات تحقیقاتی

جوجه کشی

جوجه کشی مصنوعی نسبت به طبیعی دارای محاسنی است که عبارتند از :
الف.مرغ کرچ مورد نیاز نبوده
ب.در هر فصل از سال جوجه کشی امکان پذیر است
ج.هر بار تعداد زیادی تخم را می توان به جوجه تبدیل کرد
ه.کنترل امراض آسانتر است

بیماریها:

امراضی که به وسیله میکروارگانیزم های گروه سالمونلا ازجمله پولوروم به وجود می آیند تاثیر زیادی در جوجه درآوری دارند این گروه از باکتری ها از طریق تخم مرغ از مادر به جوجه منتقل
می شوند .
بیماری های نیوکاسل و برونشیت مزمن از طریق تغییر دادن شکل تخم مرغ و افزایش منافذ باعث می شوند که جوجه درآوری کاهش یابد .

لذا تهیه تخم مرغ های سالم منجر به تولید بیشتر جوجه می شود .

چگونگی آلوده شدن تخم مرغ:

1) مرغ مادر تخمگذار مبتلا به عارضه اسهال باشد و یا مجرای خروج تخم ، آلودگی داشته باشد
2)آلوده بودن آشیانه تخمگذاری و یا کثیفی تسمه نقاله
3) آلودگی دست افراد ،آلودگی شانه ها، کارتن ها و کامیون های حمل تخم مرغ
4)ترکیدگی تخم مرغ ها در دستگاههای هچر. این آلودگی از طریق بند ناف به بدن جوجه منتقل می شود
5)موجوداتی از قبیل حشرات، جوندگان و پرندگان وحشی
6)تغییرات دامنه درجه حرارت محل نگهداری تخم مرغ ، موجب تعرق پوسته تخم مرغ شده و به این ترتیب نفوذ میکرو ارگانیسم ها را به درون تخم مرغ، تسریع می نماید

راهکارهایی را برای جلوگیری از کثیف شدن تخم مرغ های قابل جوجه کشی :

تعویض مرتب بستر در آشیانه های تخم گذاری
استفاده از سیستم اتوماتیک جمع آوری تخم مرغ
جدا کردن مرغ هایی که بر روی بستر تخم گذاری می کنند
جمع آوری مرتب تخم مرغ ها وحذف تخم مرغ های آلوده
استفاده از آنزیم هایی که با اجزاء موجود در جیره غذایی تناسب داشته باشند. به این ترتیب از آغشته شدن تخم مرغ ها با مدفوع حیوان جلوگیری می شود

باکتری هایی از قبیل سالمونلا، ای کولای ، پزودوموناس ها و قارچ ها از جمله عوامل آلوده کننده تخم مرغ می باشد.

باکتری های گرم مثبت عمدتا” باعث آلودگی پوسته تخم مرغ می شوند در حالی که باکتری های گرم منفی ، عامل فساد تخم مرغ هستند.

رعایت بهداشت تخم مرغ شامل دو فاز می باشد :

1- تمیز کردن تخم مرغ
۲-ضد عفونی کردن تخم مرغ

تخم مرغهاي جوجه كشي بايد تميز شده ،در ظرف و انبارهاي تميز نيز ذخيره شوند،البته شستشوي تخم مرغها زمينه نفوذ ميكروبها به داخل تخم مرغ را فراهم مي كند

ازاين رو شستن تخم مرغها توصيه نمي گردد و در صورت لزوم بايد از آب ولرم حاوي مواد ضدعفوني كننده ،آهن وفاقد يد استفاده شود.
علاوه براين، وسايل جوجه كشي نيز بايد با آب گرم و مواد ضدعفوني كننده شسته شوند.

بهداشت وبيماريهاي جوجه كشي

ماده ضد عفونی کننده ایده آل ، ماده ای است که قابلیت ته نشین شدن داشته باشد تا با گذشت زمان ، مانع نفوذ اجرا م میکروبی به درون تخم مرغ شوند .فرمالین یکی از ترکیباتی است که هنوز به عنوان بهترین ماده ضد عفونی کننده مطـرح می باشد ولی باید دانست که این ماده سرطان زا است و قابلیت ته نشین شدن هم ندارد.

براي ضدعفوني كردن معمولا از گاز فرمالين استفاده مي شود.به طور معمول تخم مرغها طي دوره جوجه كشي نيز مورد ضدعفوني قرار مي گيرند. عمل ضدعفوني در ستر و هچر نيز ممكن است انجام شود،در اين صورت ميزان گاز و زمان ضدعفوني در هچر بايد كمتر از ميزان گاز وزمان ضدعفوني ستر باشد.

بهداشت و ضدعفونی ماشین های جوجه کشی

کنترل امراض در موسسات جوجه کشی بسیار مهم بوده وتولید جوجه عاری از بیماری منجر به تولید خوب می شود .
به علت فراهم بودن شرایط محیطی در ماشین های جوجه کشی امکان رشد میکروب زیاد است .همانطور که قبلا ذکر شد بعضی از امراض از طریق تخم به پوسته منتقل می شوند وعلاوه بر تلفات در مراحل جنینی ممکن است به مرغداری نیز منتقل شوند

روش عمل ضدعفونی کننده ها Mode of Action :

ضد عفونی کننده ها معمولاً به یکی از روشهای زیر برروی میکروارگانیسمها(باکتریها ،ویروسها ،قارچها وانگلها) اثر می کنند .
۱) دی هیدراتاسیون و خشک کردن میکروارگانیسم مثل حرارت
۲) ایجاد لایه ضخیم کشنده در سطح میکروارگانیسم
۳) تاثیر بر نفوذپذیری غشاء پلاسمایی سلول با خاصیت سورفاکتانت
۴) اثر تخریبی بر پروتئینهای داخلی بخصوص آنزیمها
۵) تغییر شرایط فیزیکی مثل PH

مواد زائد حاصله از جوجه كشي منبع مناسبي جهت رشد ميكروبها
مي باشند، به همين دليل اين مواد سوزانده مي شوند و يا در چاه هاي مختص به اين امر دفن مي گردند و موادي نظير تخم مرغهاي غيربارور، جنين هاي مرده و پوسته تخم مرغ به عنوان غذا در جيره طيور به كار مي رود.اين مواد پخته و خورد مي شوند و به عنوان منبع كلسيم و پروتيئن مصرف مي شوند.

.در یک طراحی صحیح ، واحد جوجه کشی به دو منطقه ” تمیز ” و “آلوده ” تفکیک می شود که این دو بخش تا حد امکان از یکدیگر جدا می گردند.مناطق تمیز شامل اتاق های نگهداری تخم مرغ و انکوباتورها و نواحی آلوده شامل اتاق های هچر ، اتاق عملیات و اتاق های شستشو می باشند

ساختمان و تاسیسات موسسه جوجه کشی :

در طراحی ساختمان جوجه کشی لازم است اسکلت ساختمان فلزی باشد و به دلیل نصب دستگاه های جوجه کشی در آن بهتر است سقف ساختمان حدود 3متر ارتفاع داشته باشد و عرض ساختمان نیز زیاد باشد ودر ساختمان ستون در نظر گرفته نشود درها 4/2متر ارتفاع و1/2عرض داشته باشند تا بتوان گاری حمل تخم مرغ وسایل را به راحتی از آن عبور داد

خصوصیات سالن های جوجه کشی

20,000 ریال – خرید

پاورپوینت مربوطه به صورت فایل دنلودی می باشند و شما به محض پرداخت آنلاین مبلغ همان لحظه قادر به دریافت فایل خواهید بود. این عملیات کاملاً خودکار بوده و توسط سیستم انجام می پذیرد.

 جهت پرداخت مبلغ شما به درگاه پرداخت یکی از بانک ها منتقل خواهید شد، برای پرداخت آنلاین از درگاه بانک این بانک ها، حتماً نیاز نیست که شما شماره کارت همان بانک را داشته باشید و بلکه شما میتوانید از طریق همه کارت های عضو شبکه بانکی، مبلغ  را پرداخت نمایید. 

 

 

مطالب پیشنهادی: برای ثبت نظر خود کلیک کنید ...

به راهنمایی نیاز دارید؟ کلیک کنید

جستجو

آخرین بروز رسانی