پاورپوینت زئولیت

پرسشنامه ، پاورپوینت ، پیشینه تحقیق

پاورپوینت زئولیت دارای 20 اسلاید می باشد . جهت دانلود فایل پاورپوینت بر روی گزینه خرید انتهای متن کلیک نموده و پس از وارد نمودن آدرس ایمیل و کلیک بر روی گزینه خرید به درگاه بانک متصل شده و از کلیه کارت های بانکی عضو شتاب قادر به پرداخت و تهیه آن می باشید. بلافاصله پس از پرداخت لینک دانلود فایل پاورپوینت در اختیارتان قرار می گیرد و می توانید آن را دانلود نمایید . ضمناً همان لحظه لینک دانلود فایل نیز به آدرس ایمیل  شما ارسال می گردد.

همچنین در صورت تهیه فایل پاورپوینت مربوطه و مناسب نبودن فایل با اعلام شماره کارت بانکی و آدرس ایمیلی که در سایت ثبت نموده اید مبلغ پرداختی حداکثر ۲۴ ساعت بعد برگشت داده می شود.

بزرگوارانی که به صورت انلاین قادر به تهیه فایل پاورپوینت نمی باشند می توانند عنوان فایل پاورپوینت درخواستی را  به همراه آدرس ایمیل و شماره همراه خود را به ایمیل bankmaghalehir@gmail.com ارسال نمایند تا فایل پاورپوینت از طریق ایمیل یا تلگرام برای آنها ارسال گردد و پس از آن هزینه را کارت به کارت به حساب ما واریز نمایند.

فهرست مطالب

زئولیت

زئولیت چیست

درياچه هاي قليايي و نمکي

آلتراسيون

توليد زئولیت به روش مصنوعي

خصوصیات زئولیت

کاربرد های زئولیت

زئولیت

زئولیت ها گروه بسیار بزرگی از سیلسکاتهای آبدار را با شباهتهای زیادی از نظر ترکیب همراهان و نحوه رخداد تشکیل میدهند این کانی های سیلیکاتهای آلومینیوم داربستی دارای Na; CA; kو مقادیر بسیار متغیری H2Oهمراه هستند. بسیاری از آنها ممکن است به آسانی و با یک تورم آشکار گداخته شوند .

زئولیت ها بطور معمول کانی های خوب تبلور یافته در نظر گرفته میشوند که در حفره ها و رگه های سنگهای آذرین بازی تشکیل میشوند.

پيوند آبدار در زئولیتها بسيار سست است، بطوري که در دماي پايين ، آب خود را از دست مي دهند.

زئولیت چیست

کلمه زئولیت مشتق از دو کلمه یونانی است که با هم به معنای سنگ جوشان می باشد و این نامگذاری به دلیل کف کردن زئولیت در اثر حرارت بوده است. زئولیت ها جامدات بلورین با منافذ ریزند، پیوند مولکولهای آب در شبکه این کانی ها ضعیف است و در اثر دما بدون آنکه ساختمان شبکه فرو ریزد، آب خود را از دست می دهند و این عمل به صورت برگشت پذیر انجام می شود.

زئولیت ها به صورت شبکه کریستالی شامل اکسیژن و آلومینیوم یا سیلیس هستند که به صورت ساختمانی سه بعدی درآمده اند.

زئولیت ها داراي منشا طبيعي بوده و به روش مصنوعي نيز توليد مي شوند.که زئولیت ها به روش طبيعي در درياچه هاي قليايي (نمکي) ، آلتراسيون توفها ، سيستم باز آبهاي زيرزميني ، خاکهاي محيط قليايي و رسوبات عميق دريا تشکيل مي شوند.

درياچه هاي قليايي و نمکي

زئولیت ها به صورت شبکه کریستالی شامل اکسیژن و آلومینیوم یا سیلیس هستند که به صورت ساختمانی سه بعدی درآمده اند.

زئولیت ها داراي منشا طبيعي بوده و به روش مصنوعي نيز توليد مي شوند.که زئولیت ها به روش طبيعي در درياچه هاي قليايي (نمکي) ، آلتراسيون توفها ، سيستم باز آبهاي زيرزميني ، خاکهاي محيط قليايي و رسوبات عميق دريا تشکيل مي شوند.

آلتراسيون

از تاثير محلولهاي گرمايي در شرايط مناسب زئولیتها تشيل مي شوند. معمولا کلينوتپاليت و موردنيت در اعماق کمتر (دماي کمتر) و آناليست ، هيولانديت ، لامونتيت و واراکتيت در اعماق بيشتر (دماي بالاتر) تشکيل مي شوند.

مناطق با سيستم آبهاي باز

خاکستر و ديگر مواد پيروپلاستيکي اسيد حد واسط سخت نشده (تفرا) تحت تاثير آبهاي سطحي و زيرزميني قرار گرفته و تغييراتي از سطح به عمق در آنها ايجاد مي شود. از هيدروليز شيشه و ساير مواد در نزديکي سطح زمين کانيهاي رسي بويژه اسمکتيت تشکيل مي شود. با محل مواد به اعماق بيشتر ضمن افزايش PH شرايط براي تبديل شيشه به زئولیتها فراهم مي شود. خاکستر و مواد پيروپلاستيکي که در محيط خشکي تشکيل شده اند تا اعماق ۲۰ تا ۵۰۰ متر حاوي کانيهاي رسي بوده و بعد از آن در صورت مناسب بودن PH آبهاي زيرزميني زئولیتها تشکيل مي شوند.

● خاکهاي محيطهاي قليايي
در محيطهاي خشک و نيمه خشک به دليل تبخير زياد کربنات و بي کربنات سديم در افق سطحي خاک افزايش يافته و با افزايش PH محيط براي تشکيل زئولیتها مناسب مي شود. محدوده تشکيل زئولیتها از سطح آبهاي زيرزميني به طرف سطح زمين است.

رسوبات عميق دريا
توفها و رسوبات عميق دريايي تحت تاثير چرخه هاي آبهاي گرم قرار گرفته در شرايط مناسب مي توانند به زئولیت آلتره شوند.

توليد زئولیت به روش مصنوعي

▪ ابتدا ۲H۲O ، AL۲O۳ را در محلول داغ Na OH حل و سپس با سيليکات سديم (Na۲SiO۳) مخلط مي نمايند، مخلوط حاصل به مخازن ويژه تشکيل ژل منتقل مي شود. بلورهاي زئولیت در دماي حدود ۹۴ درجه سانتيگراد از محلول ژل شروع به تبلور مي نمايند.

▪ آلتراسيون کائولين : ابتدا کائولين حرارت داده مي شود تا به متاکائولين تبديل شود بعد از آن را کلسينه نموده و سپس با استفاده از محلول اسيدي مقداري از سيليس آن را آزاد نموده محصول را با NaOH شستشو مي دهند.

طبقه بندی زئولیت:

زئولیت ها معمولاً به دو دسته طبیعی و مصنوعی تقسیم می شوند که کاربرد زئولیت های مصنوعی در صنعت بیشتر است. با توجه به درخواست های فزاینده تجاری برای مصرف این نوع زئولیت ها مطالعات بیشماری بر روی آنها در حال انجام است.

طبقه بندی زئولیت ها بر مبنای ساختمان توپولوژی پیکر زئولیت به ٧ گروه به شرح زیر تقسیم می شوند:

دارای چهار حلقه منفرد مانند: آنالیسم، فیلیپیست، لامونیت

دارای شش حلقه منفرد مانند: اریونیت، لوینیت

دارای چهار حلقه مضاعف مانند: زئولیت های

دارای شش حلقه مضاعف مانند شابازیت، زئولیت های

دارای پنج چهار وجهی مانند: ناترولیت، اسکولیست، مزولیت

دارای هشت وجهی مانند: موردنیت، فریریت

دارای ده چهار وجهی مانند: کلینوپتیلولایت، هولاندیت

در بعضی گزارشات زئولیت ها از روی وضعیت ساختمانی آنها به زئولیت های دانه ای و رشته ای و ورقه ای تقسیم بندی شده اند. همچنین زئولیت های طبیعی به طرق مختلف تقسیم شده اند از آن جمله:

الف: تقسیم بندی بر اساس محیط پیدایش ( هیدروترمال، رسوبی، هوازدگی )

ب: تقسیم بندی بر اساس کانی شناسی ( بر مبنای دانسیته شبکه ساختمانی، نوع فضاهای خالی و کانال ها )

ج: تقسیم بندی بر اساس خصوصیات فیزیکی و شیمیایی ( مانند جذب و دفع مایعات و گازها، توانایی تبادل یونی و ….. )

در بین زئولیت های طبیعی تنها ۸ نوع به وفور در رسوبات و به میزان اقتصادی یافت می شود که این ۸ نوع عبارتند از آنالیسم، شابازیت، کلینوپتیلولایت، اریونیت، هولاندیت، لامونیت، موردنیت و فیلیپیست در این میان کلینوپتیلولایت فراوانترین زئولیت طبیعی است.

خصوصیات زئولیت

10,000 ریال – خرید

پاورپوینت مربوطه به صورت فایل دنلودی می باشند و شما به محض پرداخت آنلاین مبلغ همان لحظه قادر به دریافت فایل خواهید بود. این عملیات کاملاً خودکار بوده و توسط سیستم انجام می پذیرد.

 جهت پرداخت مبلغ شما به درگاه پرداخت یکی از بانک ها منتقل خواهید شد، برای پرداخت آنلاین از درگاه بانک این بانک ها، حتماً نیاز نیست که شما شماره کارت همان بانک را داشته باشید و بلکه شما میتوانید از طریق همه کارت های عضو شبکه بانکی، مبلغ  را پرداخت نمایید. 

 

 

مطالب پیشنهادی: برای ثبت نظر خود کلیک کنید ...

به راهنمایی نیاز دارید؟ کلیک کنید

جستجو

آخرین بروز رسانی