پاورپوینت بیماری های تنفس COPD – ARDS

پرسشنامه ، پاورپوینت ، پیشینه تحقیق

پاورپوینت بیماری های تنفس COPD – ARDS دارای 59 اسلاید می باشد . جهت دانلود فایل پاورپوینت بر روی گزینه خرید انتهای متن کلیک نموده و پس از وارد نمودن آدرس ایمیل و کلیک بر روی گزینه خرید به درگاه بانک متصل شده و از کلیه کارت های بانکی عضو شتاب قادر به پرداخت و تهیه آن می باشید. بلافاصله پس از پرداخت لینک دانلود فایل پاورپوینت در اختیارتان قرار می گیرد و می توانید آن را دانلود نمایید . ضمناً همان لحظه لینک دانلود فایل نیز به آدرس ایمیل  شما ارسال می گردد.

همچنین در صورت تهیه فایل پاورپوینت مربوطه و مناسب نبودن فایل با اعلام شماره کارت بانکی و آدرس ایمیلی که در سایت ثبت نموده اید مبلغ پرداختی حداکثر ۲۴ ساعت بعد برگشت داده می شود.

بزرگوارانی که به صورت انلاین قادر به تهیه فایل پاورپوینت نمی باشند می توانند عنوان فایل پاورپوینت درخواستی را  به همراه آدرس ایمیل و شماره همراه خود را به ایمیل bankmaghalehir@gmail.com ارسال نمایند تا فایل پاورپوینت از طریق ایمیل یا تلگرام برای آنها ارسال گردد و پس از آن هزینه را کارت به کارت به حساب ما واریز نمایند.

فهرست مطالب

COPD

اتیولوژي و عوامل خطر زا

تشخيص

توصيه هاي پرستاري و پزشكي

نارسايي حاد تنفسي Acute Respiratory failure

اتيولوژي

نارسايي حاد تنفسي هيپوكسميك همراه با هايپركايني

نارسايي حاد تنفسي هيپوكسميك بدون هيپركاپني

تشخيص

تدابير پرستاري و پزشكي

تسريع پاكسازي ترشحات

ARDS

ريسك فاكتورهاي ARDS

پاتوفيزولوژي

مرحله فیبروپرولیفراتیو يا پروليفراتيو

علائم ARDS

معيارهاي تشخيصي

Chronic obstructive pulmory Disease : COPD

COPD :گروهي از بيماريهاست كه باعث انسداد مزمن جريان هوا مي شود . اين عارضه پيشروند و غيرقابل برگشت است و باعث كاهش ظرفيت هاي دمي و بازدمي مي گردد .

زماني فرد مبتلا به COPD در نظر گرفته مي شود كه درPFT محدوديت جريان هاي هوايي ريوي غيرقابل برگشت داشته باشد و حتماً بايد FEV1/FVC كاهش داشته باشد .

بيماري انسدادي مزمن ريوي پنجمين علت اصلي مرگ در ايالات متحده است و درمان قطعي ندارد . نسبت آن 4 :1 در خانم ها نسبت به آقايان است كه معمولاً در سنين ميانسالي علائم بيماري ظاهر مي شود

اتیولوژي و عوامل خطر زا:

1 – سيگار (مهمترين و قوي ترين) : بر اساس ميزان مصرف (pack /year) و سن شروع ، علايم ايجاد مي كند . 15% كساني كه مكرراً سیگار مي كشند دچار COPD مي شوند . پس غير از سيگار عوامل محيطي و ژنتيكي هم دخيل هستند .

سيگار از سه طريق باعث ايجاد  COPD مي شود .

1 – متوقف كردن سلولهاي مژكدار . سلولهاي مژكدار باعث پاك نگهداشتن راه هوايي مي شود وقتي كه اين مكانيسم تخريب مي شود هوا در پشت محل انسداد تجمع مي يابد و قسمت انتهايي آلوئول متسع مي شود و ظرفيت ريوي كاهش مي يابد .

2- صدمه به سلولهاي گابلت كه باعث افزايش ترشحات و تجمع آن در ريه مي شود .

3 – مونوكسيد كربن يا هموگلوبين تركيب مي شود و كربوكسي هموگلوبين ايجاد مي كند .

2 – عفونتها : شايعترين عامل برانگيزاننده COPD و تشديد حملات ، عفونت باكتريال است ولي عفونت مكرر كودكي يا بزرگسالي يك عامل بوجودآورنده  COPD نيست .

3 – تماس شغلي : كادميوم ارتباط بيشتري با آمفيزم دارد . كاركردن در معادن ذغال سنگ ، طلا و يا پنبه تأثير واضحي در بروز COPD نداشته است اما مي تواند علائم COPD را تشديد كند

4 – آلودگي هوا : اثرخيلي كمتري نسبت به سيگار دارد ولي در خانم هايي كه پخت و پز با چوب دارند احتمال ابتلا وجود دارد .

5 – passive smoker بودن : سبب كاهش عملكرد ريه مي شود و احتمال سرطان ريه را تا 30% افزايش مي دهد .

6 – عوامل ژنتيكي : كمبود آنتي تريپسين به صورت ارثي منتقل مي گردد كه پروتئاز نوتروفيل ها را كه براي از بين بردن عوامل خارجي توليد مي گردد پس از اتمام عملكرد غير فعال مي كند . همه ي افرادي كه كمبود را دارند مبتلا به COPDنمي شوند بلكه در همراهي عوامل محيطي و سيگار اين مشكل رخ مي دهد .

تشخيص :

1 – تاريخچه

2 – معاينه فيزيكي

3 – PFT

4 – CXR

5- ABG

6- اندازه گيري 1AT  α در بيماران زير 45 سال كه داراي تاريخچه خانوادگي COPD هستند .

اولين علامت در بيماران COPD ،کاهش FEV1/FVC  مي باشد . بارزترين نشانهCOPD، FEV1پايين است .

تا زمانيكه FEV1  فرد بالاي 50% باشد معمولاً در ABG مشكلي نخواهد بود وقتي  به زير 50% مي رسد pao2به تدريج كاهش مي يابد (اولين اتفاق) وقتي كه 25%  شود  Paco2بالا میرودو اسيدوز نيز ايجاد مي شود .

هيپوكسمي سببpulmonary HTN و علايم كورپولمونل (هيپرتانسيون پولمونر + نارسايي قلبي راست) مي شود .

برونشيت مزمن : به معناي وجود خلط و سرفه مكرر حداقل سه ماه در سال (متوالي يا متناوب) و به مدت حداقل دو سال متوالي است .

تظاهرات بالینی :

در افرادي كه برونشيت مزمن دارند حالتي به نام پف آلود آبي ايجاد مي شود علت آن سازگار شدن ساقه ي مغز با CO2 بالا است هيپوكسي در اين بيماران شايعتر است و باعث بروز علايم هايپرتانسيون پولموناري و كورپولمونل مي شود اين افراد صورت پف آلود ، ادم ، آسیت و  JVPبرجسته دارند.

در اين بيماران ممكن است قفسه سينه بشكه اي شود .

تنگي نفس هنگام فعاليت خلط غليظ چسبنده و فراوان ديده مي شود

نکته :راه هاي هوایی بزرگ مسئول ايجاد سرفه و خلط درCOPD    است در آمفيزم به علت عدم درگیری راههاي هوايي بزرگ سرفه و خلط ديده نمي شود.

آمفيزم : كاهش الاستيته ريه و بزرگي غيرطبيعي فضاهاي هوايي قسمت هاي انتهايي برونشيول ها و آلوئولها گفته مي شود .

دو نوع آمفيزم پان آسينار و سنتروآسينار وجود دارد.

Centriacinar.a: حالتي است كه در آن برونشيول تنفسي محل اصلي درگيري است در افراد سيگاري  شايعتر است

. Panacinar.a: در لوب تحتاني و در افرادي كه كمبود آنتي تريپسين دارند شايعتر است كه تخريب ديواره ي برونشيول ، مجاري آلوئولي و آلوئولها وجود دارد.

تظاهرات بالینی :به كساني كه آمفيزم غالب دارند پف آلود صورتي گفته مي شود مغز اين بيماران حتي نسبت به CO2نرمال هم حساس است اينها هيپرونتيله مي كنند پس  PO2نرمال و PACO2 كم است و صورتي رنگ اند به علت كار تنفسي بالا اغلب لاغر هستند (برعكس برونشيت مزمن)  قفسه سينه بشكه اي دارندو هنگام تنفس وضعيت بدني نشسته يا كمي به جلو خم شده دارند.

توصيه هاي پرستاري و پزشكي

60,000 ریال – خرید

پاورپوینت مربوطه به صورت فایل دنلودی می باشند و شما به محض پرداخت آنلاین مبلغ همان لحظه قادر به دریافت فایل خواهید بود. این عملیات کاملاً خودکار بوده و توسط سیستم انجام می پذیرد.

 جهت پرداخت مبلغ شما به درگاه پرداخت یکی از بانک ها منتقل خواهید شد، برای پرداخت آنلاین از درگاه بانک این بانک ها، حتماً نیاز نیست که شما شماره کارت همان بانک را داشته باشید و بلکه شما میتوانید از طریق همه کارت های عضو شبکه بانکی، مبلغ  را پرداخت نمایید. 

 

 

مطالب پیشنهادی: برای ثبت نظر خود کلیک کنید ...

به راهنمایی نیاز دارید؟ کلیک کنید

جستجو

آخرین بروز رسانی