پاورپوینت آفات گیاهی

پرسشنامه ، پاورپوینت ، پیشینه تحقیق

پاورپوینت آفات گیاهی دارای 11 اسلاید می باشد . جهت دانلود فایل پاورپوینت بر روی گزینه خرید انتهای متن کلیک نموده و پس از وارد نمودن آدرس ایمیل و کلیک بر روی گزینه خرید به درگاه بانک متصل شده و از کلیه کارت های بانکی عضو شتاب قادر به پرداخت و تهیه آن می باشید. بلافاصله پس از پرداخت لینک دانلود فایل پاورپوینت در اختیارتان قرار می گیرد و می توانید آن را دانلود نمایید . ضمناً همان لحظه لینک دانلود فایل نیز به آدرس ایمیل  شما ارسال می گردد.

همچنین در صورت تهیه فایل پاورپوینت مربوطه و مناسب نبودن فایل با اعلام شماره کارت بانکی و آدرس ایمیلی که در سایت ثبت نموده اید مبلغ پرداختی حداکثر ۲۴ ساعت بعد برگشت داده می شود.

بزرگوارانی که به صورت انلاین قادر به تهیه فایل پاورپوینت نمی باشند می توانند عنوان فایل پاورپوینت درخواستی را  به همراه آدرس ایمیل و شماره همراه خود را به ایمیل bankmaghalehir@gmail.com ارسال نمایند تا فایل پاورپوینت از طریق ایمیل یا تلگرام برای آنها ارسال گردد و پس از آن هزینه را کارت به کارت به حساب ما واریز نمایند.

فهرست مطالب

روشهای مبارزه با آفات

مبارزه مکانیکی

مبارزه بیولوژیکی

در نواحی گرمسیری و معتدله دنیا، میزان خسارت حاصل از حشرات عامل اقتصادی مهمی در کشاورزی به شمار می روند. مزارع بزرگ متشکل از یک گونه گیاه زراعی عامل اصلی افزایش جمعیت آفات تشخیص داده شده است، به طوری که با افزایش سطح زیر کشت یک محصول تعداد حشرات گیاه خوار نیز افزایش پیدا می کند. ناتوانی در جلوگیری از حمله آفات، نتایج مخربی، هم برای گیاهان در مزرعه و هم برای محصولات انباری، در پی دارد. برای مثال، در صورت عدم تیمار بذرهای انبار شده باقلا در برابر شپش بذر خوار حدود 100% بذرها در خلال 5 ماه از بین می روند.

. مهمترین حشرات آفات در راسته های لیپیدو پترا، کولئوپترا، دیپترا و اروتوپترا قرار دارند. در لیپیدپترا معمولا مرحله لاروی معروف به کاترپلا باعث خسارت می شود و معمولا به اندام های هوای سبز گیاه حمله می نمایند. گر چه بسیاری از گونه های این راسته، تنها به یک گونه گیاهی حمله می کنند، اما برخی از خطرناکترین افات کشاورزی این راسته عادت چند گیاه خواری دارند.

  قاب بالان (سوسک ها) نیز در مرحله لاروی خسارت زا هستند؛ این حشرات تقریبا به هر بخش از گیاه حمله می کنند، البته برخی گونه ها اختصاصا از یک اندام خواص، مانند بذر یا ریشه، تقسیم می نمایند، غالبا گونه های خواصی اختصاص به گیاهان زراعی خواصی دارند.

راسته هموپتراها شامل (شته ها ،زنجرک ،شپشک و سپرداران) مرحله لاروی ندارند و هر دو فرم بالغ و نابالغ آنها با مکیدن شیره گیاهی از برگ ها، ساقه ها و جوانه ها، به گیاه خسارت وارد می زنند. در راسته دیپترا (مگس ها) مرحله لاروی وجود دارد. میوه منبع غذایی مورد استفاده آنها است، گر چه به  پیاز، ریشه و برگ نیز حمله می کنند.

ارتوپتراها (ملخ ها، سیرسیرک ها، ملخ های شاخک کوتاه و غیره) حشراتی با عادتی چند گیاه خواری هستند و در هر دو مرحله بالغ و نابالغ به گیاه خسارت می زنند

روشهای مبارزه با آفات

5,000 ریال – خرید

پاورپوینت مربوطه به صورت فایل دنلودی می باشند و شما به محض پرداخت آنلاین مبلغ همان لحظه قادر به دریافت فایل خواهید بود. این عملیات کاملاً خودکار بوده و توسط سیستم انجام می پذیرد.

 جهت پرداخت مبلغ شما به درگاه پرداخت یکی از بانک ها منتقل خواهید شد، برای پرداخت آنلاین از درگاه بانک این بانک ها، حتماً نیاز نیست که شما شماره کارت همان بانک را داشته باشید و بلکه شما میتوانید از طریق همه کارت های عضو شبکه بانکی، مبلغ  را پرداخت نمایید. 

 

 

مطالب پیشنهادی: برای ثبت نظر خود کلیک کنید ...

به راهنمایی نیاز دارید؟ کلیک کنید

جستجو

آخرین بروز رسانی