پاورپوینت گودبرداری

پرسشنامه ، پاورپوینت ، پیشینه تحقیق

پاورپوینت گودبرداری دارای 32 اسلاید می باشد . جهت دانلود فایل پاورپوینت بر روی گزینه خرید انتهای متن کلیک نموده و پس از وارد نمودن آدرس ایمیل و کلیک بر روی گزینه خرید به درگاه بانک متصل شده و از کلیه کارت های بانکی عضو شتاب قادر به پرداخت و تهیه آن می باشید. بلافاصله پس از پرداخت لینک دانلود فایل پاورپوینت در اختیارتان قرار می گیرد و می توانید آن را دانلود نمایید . ضمناً همان لحظه لینک دانلود فایل نیز به آدرس ایمیل  شما ارسال می گردد.

همچنین در صورت تهیه فایل پاورپوینت مربوطه و مناسب نبودن فایل با اعلام شماره کارت بانکی و آدرس ایمیلی که در سایت ثبت نموده اید مبلغ پرداختی حداکثر ۲۴ ساعت بعد برگشت داده می شود.

بزرگوارانی که به صورت انلاین قادر به تهیه فایل پاورپوینت نمی باشند می توانند عنوان فایل پاورپوینت درخواستی را  به همراه آدرس ایمیل و شماره همراه خود را به ایمیل bankmaghalehir@gmail.com ارسال نمایند تا فایل پاورپوینت از طریق ایمیل یا تلگرام برای آنها ارسال گردد و پس از آن هزینه را کارت به کارت به حساب ما واریز نمایند.

فهرست مطالب

روش مهارسازی (Anchorage)

روش دوخت به پشت (Tie Back)

روش ديوارة ديافراگمي (Diaphragm Wall)

روش مهار متقابل (Reciprocal support)

روش اجراي شمع (Piling)

روش سپرکوبي

روش خرپايي

روش مهارسازی (Anchorage)

ابتدا در حاشيه زمينی که قرار است گودبرداری شود، در فواصل معين چاههايی حفر می کنيم. پس از حفر چاهها در درون آنها پروفيلهای I شکل يا H شکل قرار می دهيم. سپس، شمع انتهای تحتانی را که قبلا“ آرماتوربندی آن را اجرا کرده و کار گذاشته ايم، بتن ريزی می کنيم. بدين ترتيب پروفيلهای فولادی مزبور در شمع مهار می گردند و پروفيلهای فولادی همراه با شمع نيز در خاک مهار می گردند. پس از اجرای مراحل فوق، عمليات گودبرداری را به صورت مرحله به مرحله اجرا می کنيم. در هر مرحله پس از برداشتن خاک در عمق در آن مرحله، در بدنه گود چاهکهايی افقی يا مايل به قطر حدود 5 تا 10 سانتيمتر در جداره گود حفاری گرديده و پس از قرار دادن ميلگردها، درون آنها بتن تزريق می گردد. پس از انجام اين مرحله، پانلهاي بتني پيش ساخته اي را در بين پروفيلهاي قائم قرار داده و آنها را از سويي به ميلگردهاي بيرون آمده از چاهکها به نحو مناسبي متصل مي کنيم و از سويي ديگر پانلها را به پروفيلهاي قائم وصل مي کنيم. کليه عمليات فوق را به ترتيب از بالا به پايين اجرا می کنيم.

مزاياي روش مهارسازي

مشخصات مکانيکي خاک بر اثر تزريق بتن در درون چاهکها بهبود مي يابد؛ لذا بر اثر اين امر، علاوه بر کمک گرفتن از خاک اطراف جداره براي مهار رانش خاک، ميزان رانش خاک نيز بر اثر بهبود مشخصات مکانيکي خاک کاهش مي يابد.

سازة نگهبان در داخل گود جاگير نيست.

از خاک موجود براي مهار ديواره گود استفاده مي شود.

معايب روش مهارسازي

استفاده از بدنة خاک مجاور ديوارة گود ضروري است؛ لذا در مواردي که خاک مجاور گود در زير يک ساختمان يا در حريم همسايه يا در حريم تأسيسات و معابر شهري باشد، از اين روش نمي توان استفاده کرد يا استفاده از آن با محدوديت همراه است.

به دليل ضرورت اجراي عمليات به صورت مرحله به مرحله، به زمان زيادي نياز دارد؛ البته اين امر ممکن است در پروژه هاي بزرگ مطرح نباشد بلکه برعکس ممکن است زمان کلي اجراي کار نيز، به ويژه با مديريت صحيح، کاهش يابد.

هزينة اجراي عمليات، به دليل تکنولوژي پيشرفته تر، در مقايسه با روشهاي ساده تر بيشتر است؛ ولي در پروژه هاي بزرگ و در احجام زياد ممکن است اين امر مطرح نباشد و برعکس هزينة کلي کار کاهش يابد.

به دستگاههاي خاص نظير دستگاه هاي لازم براي حفر چاهکها، تزريق، حمل پانلها و … نياز دارد.

به افراد با تخصص هاي بالاتر در رده هاي مختلف فني براي اجراي عمليات مربوطه، در مقايسه با روشهاي ساده تر نياز دارد.

روش دوخت به پشت (Tie Back)

اين روش، مشابهت زيادي با روش مهارسازي دارد. در اين روش نيز حفاري را به صورت مرحله به مرحله و از بالا به پايين گود اجرا مي کنيم.

در هر مرحله به کمک دستگاههاي حفاري ويژه، چاهکهايي افقي يا مايل در بدنة ديوارة گود حفر مي کنيم. سپس، درون اين چاهکها کابلهاي پيش تنيدگي قرار مي دهيم و با تزريق بتن در انتهاي چاهک، اين کابلها را کاملاً در خاک مهار مي کنيم. سپس کابلهاي مزبور را به کمک جکهاي ويژه اي مي کشيم و انتهاي بيرون آمدة کابل را بر روي سطح جدارة گود مهار ميکنيم. آنگاه به درون چاهکهاي مزبور بتن ترزيق مي کنيم. پس از سخت شدن بتن و کسب مقاومت کافي آن، کابلها را از جک آزاد مي کنيم.

عمق گودبرداري در هر مرحله، بستگي به نوع خاک و فاصلة بين چاهکها دارد و معمولاً در حدود 2 تا 3 متر است.

مزاياي روش دوخت به پشت

مشخصات مکانيکي خاک بر اثر تزريق بتن به درون چاهکها و نيز پيش تنيده شدن خاک بهبود مي يابد؛ در نتيجه هم از خاک اطراف جداره براي مهار رانش خاک استفاده مي شود و هم ميزان رانش خاک بر اثر بهبود مشخصات مکانيکي خاک کاسته مي شود.

سازة نگهبان در داخل گود جاگير نيست.

از خاک موجود براي مهار ديوارة گود استفاده مي شود.

معايب روش دوخت به پشت

استفاده از بدنة خاک مجاور ديوارة گود ضروري است؛ لذا در مواردي که خاک مجاور گود در زير يک ساختمان يا در حريم همسايه يا در حريم تأسيسات و معابر شهري باشد، از اين روش نميتوان استفاده کرد يا استفاده از آن با محدوديت همراه است.

به دليل ضرورت اجراي عمليات به صورت مرحله به مرحله، به زمان زيادتري نياز دارد؛ البته ممکن است در پروژه هاي بزرگ اين امر مطرح نباشد بلکه برعکس ممکن است زمان کلي اجراي کار نيز، به ويژه با مديريت صحيح، کاهش يابد.

هزينة اجراي عمليات، به دليل تکنولوژي پيشرفته تر، در مقايسه با روشهاي ساده تر بيشتر است؛ ولي در پروژه هاي بزرگ و در احجام زياد ممکن است اين امر مطرح نباشد و برعکس هزينة کلي کار کاهش يابد.

به دستگاههاي خاص نظير دستگاههاي لازم براي حفر چاهکها، تزريق، پيش تنيدگي،کابلها، و … نياز دارد.

به افراد با تخصص هاي بالاتر در رده هاي مختلف فني براي اجراي عمليات مربوطه، در مقايسه با روشهاي ساده تر نياز دارد.

روش ديواره ديافراگمي (Diaphragm Wall)

در اين روش ابتدا به کمک دستگاههاي حفاري ويژه محل ديوار نگهبان را حفر مي کنيم. سپس به طور همزمان محل حفر شده را با گل بنتونيت و سيمان پر مي کنيم تا از ريزش خاک ديوارة محل حفر شده جلوگيري شود. سپس قفسة آرماتورهاي ديوار نگهبان راف که از قبل ساخته و آماده کرده ايم، در داخل محل حفر شدة ديوار جاي مي دهيم. آنگاه بتن ريزي ديوار را انجام مي دهيم. بتن مصرفي معمولاً از نوع بتن روان و با کارآيي زياد است.

مزاياي روش ديواره ديافراگمي

سرعت اجراي کار بسيار زياد است.

درجة ايمني کار بسيار زياد است.

ديوار ديافراگمي هم به عنوان سازة نگهبان گود رفتار مي کند و هم در حين بهره برداري از آن به عنوان ديوار حايل استفاده مي شود.

ديوار ديافراگمي به ويژه براي حفاريها و گودهاي با طول زياد مناسب است.

معايب روش ديواره ديافراگمي

در احجام کم، هزينة اجراي کار بسيار زياد است، ولي در احجام زياد هزينة کلي اجراي کار مي تواند از روشهاي ساده تر کمتر نيز باشد.

در اين روش، دستگاههاي حفاري مربوطه نياز به فضاي کار زيادتري دارند و در صورتي که از نظر فضاي دو طرف ديواره محدوديت داشته باشيم، اجراي کار ناممکن خواهد بود و يا اينکه به سختي صورت مي گيرد.

در اين روش به دستگاههاي حفاري ويژه اي نياز است.

در اين روش به نيروهاي با تخصص بالا براي کار با دستگاههاي مورد نظر و ساير موارد نياز است.

روش مهار متقابل (Reciprocal support)

اين روش براي گودهاي به عرض کم مناسب است. در اين روش ابتدا در دو طرف گود، در فواصلي معين از يکديگر چاهکهايي را حفر مي کنيم.

سپس در درون اين چاهکها پروفيلهاي فولادي H يا I ، مطابق با محاسبات و نقشه هاي اجرايي، قرار مي دهيم. طول اين پروفيلها را معمولاً به گونه اي در نظر مي گيريم که انتهاي فوقاني آنها تا حدي بالاتر از تراز بالايي گود قرار گيرند.

آنگاه قسمت فوقاني هر دو پروفيل قائم متقابل مزبور را به کمک تيرها يا خرپاهايي به يکديگر متصل مي کنيم. اين کار موجب مي شود که هر دو پروفيل قائم متقابل، به پايداري يکديگر کمک کنند.

پس از آن، عمليات گودبرداري را به تدريج انجام مي دهيم. در صورت لزوم، در نقاط ديگري از ارتفاع پروفيلهاي قائم نيز سيستم مهار متقابل را اجرا مي کنيم.

سيستم مهار متقابل فوق الذکر بايد در جهت عمود بر سيستم قابي آن، يعني در جهت طول گود، نيز به صورتي مناسب مهاربندي شود.

مزاياي روش مهار متقابل

در گودبرداريهاي با عرض کم داراي مزاياي بسيار زيادي است که از آن جمله سرعت زيادتر، هزينة کمتر، و جاگيري کمتر را ميتوان نام برد.

اين روش، به ويژه در بسياري از عمليات اجراي کانالها مي تواند بسيار سودمند واقع شود.

معايب روش مهار متقابل

15,000 ریال – خرید

پاورپوینت مربوطه به صورت فایل دنلودی می باشند و شما به محض پرداخت آنلاین مبلغ همان لحظه قادر به دریافت فایل خواهید بود. این عملیات کاملاً خودکار بوده و توسط سیستم انجام می پذیرد.

 جهت پرداخت مبلغ شما به درگاه پرداخت یکی از بانک ها منتقل خواهید شد، برای پرداخت آنلاین از درگاه بانک این بانک ها، حتماً نیاز نیست که شما شماره کارت همان بانک را داشته باشید و بلکه شما میتوانید از طریق همه کارت های عضو شبکه بانکی، مبلغ  را پرداخت نمایید. 

 

 

مطالب پیشنهادی:
  • پاورپوینت گودبرداری و سازه های نگهبان
  • پاورپوینت سازه های نگهبان
  • برچسب ها : , , , , , , ,
    برای ثبت نظر خود کلیک کنید ...

    به راهنمایی نیاز دارید؟ کلیک کنید

    جستجو

    آخرین بروز رسانی