پاورپوینت کشاورزی

پرسشنامه ، پاورپوینت ، پیشینه تحقیق

پاورپوینت کشاورزی دارای 36 اسلاید می باشد . جهت دانلود فایل پاورپوینت بر روی گزینه خرید انتهای متن کلیک نموده و پس از وارد نمودن آدرس ایمیل و کلیک بر روی گزینه خرید به درگاه بانک متصل شده و از کلیه کارت های بانکی عضو شتاب قادر به پرداخت و تهیه آن می باشید. بلافاصله پس از پرداخت لینک دانلود فایل پاورپوینت در اختیارتان قرار می گیرد و می توانید آن را دانلود نمایید . ضمناً همان لحظه لینک دانلود فایل نیز به آدرس ایمیل  شما ارسال می گردد.

همچنین در صورت تهیه فایل پاورپوینت مربوطه و مناسب نبودن فایل با اعلام شماره کارت بانکی و آدرس ایمیلی که در سایت ثبت نموده اید مبلغ پرداختی حداکثر ۲۴ ساعت بعد برگشت داده می شود.

بزرگوارانی که به صورت انلاین قادر به تهیه فایل پاورپوینت نمی باشند می توانند عنوان فایل پاورپوینت درخواستی را  به همراه آدرس ایمیل و شماره همراه خود را به ایمیل bankmaghalehir@gmail.com ارسال نمایند تا فایل پاورپوینت از طریق ایمیل یا تلگرام برای آنها ارسال گردد و پس از آن هزینه را کارت به کارت به حساب ما واریز نمایند.

فهرست مطالب

مقدمه

مشكلات زراعي ايران

دامپروري

انواع دامپروري

نارسايي‌هاي دامپروري ايران

تولید محصولات دامی

ماهي‌گيري و پرورش ماهي

ماهي‌گيري در درياي خزر

ماهيگيري در خليج فارس و درياي عمان

توليد انواع آبزيان

آشنایی با مناطق تولید کشاورزی ایران

وابستگی در تامین محصولات کشاورزی

روابط مالكيت

اصلاحات ارزي

راهکارهایی برای رفع مشکلات کشاورزی

مقدمه:

كشاورزي در بر گيرنده مجموعه‌اي از فعاليت‌هاي اقتصادي مي‌باشد كه هدف از آن تهيه نيازهاي خوراكي جامعه و توليد اوليه كشاورزي براي ديگر بخش‌هاي توليدي از جمله صنعت است.

از ميانه‌‌هاي دوره قاجاريان، بخش كشاورزي ايران برخلاف هدف گذشته به جاي رشد متناسب با نياز بخش‌هاي مختلف داخلي به تدريج به توليد براي صنايع كشورهاي استعمار كشيده شد. با اين تغيير جهت تأمين مواد غذايي براي جمعيت كشور دچار نارسايي شد و قحطي و بيماري ناشي از آن مرگ و ميرهاي مزمن و حادي را به وجود آورد.

بخش كشاورزي در ايران با وجود وابسته شدن از نظر نوع توليد به طور نسبي به بازار جهاني و سلطه سياست‌هاي استعماري برآن، توانست تا دهه پس از كودتاي 1332 نيز با افت‌خيزهايي به تقاضاي داخلي پاسخ دهد.

در سال‌هاي پس از كودتاي 1332 كشاورزي ايران مانند بخش صنعت مي‌رفت تا در مسير رشدي وابسته قرار گيرد اما در كنار ايجاد واحدهاي بزرگ و نوين دامپروري و مرغداري و برخي كشت صنعتها،  كشاورزي ايران به ويژه زراعت و دامپروري سنتي، در برابر موج‌هاي وابستگي ايستادگي كردند.

پراكندگي روستاها در ايران (به جز استانهاي شمالي)، كمبود آب و كوچك بودن زمينهاي كشاورزي آبي ايران را مي‌توان از جمله عوامل اساسي تأخير در وابستگي بخش كشاورزي ايران دانست.

در سال زراعی 84-1383:

مجموع توليد محصولات زراعي و باغي 82.5ميليون تن بود که نسبت به سال زراعي گذشته 7.1درصد افزایش داشت.   در اين سال مجموع توليد محصولات زراعي 67.8ميليون تن و محصولات باغي 14.7ميليون تن برآورد گرديد که  نسبت به سال گذشته به ترتيب  از 5.9و 12.2درصد رشد برخوردار بوده اند.  همچنين مجموع توليد غلات (گندم، برنج (شلتوک)، جو و ذرت دانه اي) به حدود 23.3ميليون تن رسيد که در مقايسه با سال قبل، از 1.3ميليون تن (6 درصد) افزايش برخوردار بود.

در سال زراعي 1385:

مجموع توليد محصولات زراعي و باغي 88.8ميليون تن بود که نسبت به عملکرد سال قبل 4.8درصد رشد داشت. رشد مزبور درسال قبل 7.1درصد بوده است. مطابق اين برآورد، مجموع توليد غلات کشور شامل گندم، شلتوک برنج، جو و ذرت دانه اي دراين سال زراعي  4 /22 ميليون تن بود.

در سال زراعي 86-1385:

مجموع توليد محصولات زراعي وباغي بالغ بر 90 میلیون تن برآورد گرديد که نسبت به عملکرد سال قبل 3.6درصد رشد نشان مي دهد. از اين ميزان، 73.5ميليون تن به محصولات زراعي و 16.5ميليون تن به محصولات باغي اختصاص داشت که در مقايسه با سال قبل به ترتيب از رشدي معادل 3.1و 6.1درصد برخوردار بودند.

.

مشكلات زراعي ايران:

كمبود آب و وسايل آبياري

كمبود توليد در واحد سطح

محدوديت كشت و برداشت ماشيني

استفاده نامناسب و يا كمبود استفاده از كودهاي شيميايي

عمومیت نيافتن استفاده از بذر مرغوب

كمبود سرمايه‌گذاري

آفت‌هاي گياهي

كمبود آموزش كشاورزي

توسعه نيافتن راه‌هاي روستايي

پيشروي شنهاي روان و گسترش كويرها

انجام اصلاحات ارضي نامناسب

و…

دامپروري:

دامداري افزون بر تأمين فرآورده‌هاي دامي و پاسخگويي به بخش مهمي از نياز به مواد پروتئيني مي‌تواند بر فعاليت زراعي نيز تأثير مثبت داشته باشد.

دامداري و دامپروري مكمل فعاليت‌هاي زراعي است.

با دگرگوني‌هاي به وجود آمده در الگوي مصرف، افزايش پروتئين حيواني، به موازات افزايش جمعيت و عدم رشد متناسب (كيفي) دامداري و دامپروري در كشور، به تدريج اين فعاليت اقتصادي از دو سو به وابستگي كشيده شد. از يك سو در اثر رشد دامپروري بي‌تناسب با رشد زراعي  واردات خوراك دام از خارج رواج يافت و از سوي ديگر به خاطر ناكافي بودن توليدات دامي براي مصرف داخلي، واردات اين توليدات نيز متداول شد.

انواع دامپروري:

فعاليت دامپروري در ايران به سه شكل ايلي (كوچنده)، روستايي و نوين انجام مي‌گيرد.

دامپروري ايلي:

اين نوع دامپروري از ديرباز مهم‌ترين شكل پرورش دام در ايران بوده است. در اين روش با استفاده از مناطق ييلاقي و قشلاقي دام به صورت طبيعي به چرا برده مي‌شود و تنها در مواقع استثنائي و يا روزهاي سرد، تغذيه دام به شيوه دستي انجام مي‌شود.

مشكلات دامپروري ايلي:

دامپروري ايلي، تابع بارندگي سالانه و رشد علف‌ها است و به همين دليل خشكسالي، سرما و بيماري، تلفات شديدي را بر دام‌ها وارد مي‌كند.

به دليل فاصله زياد چراگاه‌ها از شهرها و كمبود خدمات دامپزشكي و نيز پراكندگي اين نوع فعاليت در سرزمين‌هاي گسترده از دريافت خدمات لازم ديگر بي‌بهره مي ماند.

كمبود صنايع تبديلي و شبكه حمل و نقل در مناطق ايلي به شدت محسوس است.

دامداري روستايي:

اين شيوه دامداري در آبادي‌ها و روستاهاي ايران معمول است. هر خانواده در محدوده وضع مالي، مقدار علوفه و امكانات زراعي اقدام به نگاهداري تعدادي دام و مرغ مي‌كند. توليد عمده دام و مرغان روستايي بيش‌تر به مصرف خانواده روستايي مي‌رسد.

دامداري نوين:

اين نوع دامداريها با رشد سرمايه‌ در ايران و بيش‌تر در سالهاي پس از كودتاي 28 مرداد 1332 با سرمايه‌گذاري بخش خصوصي در گرداگرد شهرهاي بزرگ، به ويژه تهران به وجود آمد كه براي نخستين بار در اداره آن‌ها از متون جديد استفاده شد.  در ساختار كنوني اقتصاد ايران، اين واحدهاي توليدي از نظر دام اصلاح شده، علوفه، دارو و شيوه‌هاي توليد وابسته به خارج هستند و رشد آن‌ها نه با رشد زراعت در ايران، بلكه با امكانات وارداتي تناسب يافته است.

نارسايي‌هاي دامپروري ايران:

آگاهي اندك دامداران غيرصنعتي از اصول دامداري

محدوديت‌هاي خدمات بهداشتي و دامپزشكي

كمبود و نبود علوفه مناسب براي دام زير تأثير ويراني چراگاه‌ها و افزايش تعداد دام

بازدهي كم در دامپروري

تلفات زياد دام

كمبود صنايع تبديلي در مورد شير

تولید محصولات دامی:

مجموع توليد محصولات دامي (گوشت قرمز، گوشت مرغ، شير، تخم مرغ و عسل) در سال 1384به بيش از 10 ميليون تن بالغ گرديد که در مقايسه با سال قبل از آن2/7 درصدافزايش نشان ميدهد، اين ميزان در سال 1385 معادل 5/10643هزار تن بود که نسبت به سال قبل 3/6درصدافزايش نشان ميدهد، در سال ١٣86معادل 11349 هزار تن بود که نسبت به سال قبل ٧ درصد افزايش داشته ودر سال 1387 معادل 8/11975 هزار تن بود که نسبت به سال قبل 7/5 درصد افزايش داشت.

ماهي‌گيري و پرورش ماهي:

ماهي‌گيري فعاليت اقتصادي ويژه‌اي است كه تنها هزينه‌هاي مرحله برداشت آن در سرمايه‌گذاري مطرح است چرا كه ديگر هزينه ها را طبيعت مي‌پردازد و از اين نظر اقتصادي‌ترين شكل توليد پروتئين است.

ايران با دسترسي به درياي خزر، خليج فارس، درياي عمان و همچنين داشتن آبگيرهاي فراوان داخلي، امكانات بالقوه گستره‌اي براي ماهيگيري و پرورش ماهي در اختيار دارد.

در بهره‌برداري از منابع آبزيان، شركت شيلات شمال از سال 1331 در محدوده درياي خزر و شركت شيلات جنوب از سال 1340 در محدوده خليج فارس و درياي عمان نقش اساسي را در ماهيگيري و بهره‌برداري از آبزيان داشته‌اند.

ماهي‌گيري در درياي خزر:

درياي خزر بزرگترين درياچه بسته جهان به شمار مي‌رود كه چندي است از راه مجراي «ولگا_دن»به درياي آزاد راه يافته است.  حوزه ايران 7 درصد كل وسعت درياي خزر است.

به طور كلي نزديك به 100 گونه و زيرگونه از ماهيان دريايي و مهاجر، در درياي مازندران زندگي مي‌كنند كه در حال حاضر از 15 تا 20 گونه آن بهره‌برداري مي‌شود. آبزيان مورد بهره‌برداري در درياي شمال به دو دسته خاوياري و غير خاوياري تقسيم مي‌شوند.

چون درياي مازندران درياي بسته‌اي است، بهره‌برداري از اين دريا از راه مهاجرت آبزيان درياهاي ديگر جبران نمي‌شوند.  به علاوه ماهيگيري بي‌رويه و عوامل نامساعد ديگر از جمله آلوده شدن آبها به سم‌هاي گياهي و ورود پساب‌هاي كارخانه‌ها و واحدهاي صنعتي به رودخانه‌هايي كه محل تخم‌ريزي و تكثير طبيعي برخي از آبزيان مهم درياي مازندران به شمار مي‌روند موجوديت منابع آبزي اين دريا را به خطر انداخته است.

ماهيگيري در خليج فارس و درياي عمان:

15,000 ریال – خرید

پاورپوینت مربوطه به صورت فایل دنلودی می باشند و شما به محض پرداخت آنلاین مبلغ همان لحظه قادر به دریافت فایل خواهید بود. این عملیات کاملاً خودکار بوده و توسط سیستم انجام می پذیرد.

 جهت پرداخت مبلغ شما به درگاه پرداخت یکی از بانک ها منتقل خواهید شد، برای پرداخت آنلاین از درگاه بانک این بانک ها، حتماً نیاز نیست که شما شماره کارت همان بانک را داشته باشید و بلکه شما میتوانید از طریق همه کارت های عضو شبکه بانکی، مبلغ  را پرداخت نمایید. 

 

 

مطالب پیشنهادی:
  • پاورپوینت آشنايي با دامپروري ايران
  • برچسب ها : , , , , , , ,
    برای ثبت نظر خود کلیک کنید ...

    به راهنمایی نیاز دارید؟ کلیک کنید

    جستجو

    آخرین بروز رسانی