پاورپوینت مديريت تعارض

پرسشنامه ، پاورپوینت ، پیشینه تحقیق

پاورپوینت مديريت تعارض  دارای 18 اسلاید می باشد . جهت دانلود فایل پاورپوینت بر روی گزینه خرید انتهای متن کلیک نموده و پس از وارد نمودن آدرس ایمیل و کلیک بر روی گزینه خرید به درگاه بانک متصل شده و از کلیه کارت های بانکی عضو شتاب قادر به پرداخت و تهیه آن می باشید. بلافاصله پس از پرداخت لینک دانلود فایل پاورپوینت در اختیارتان قرار می گیرد و می توانید آن را دانلود نمایید . ضمناً همان لحظه لینک دانلود فایل نیز به آدرس ایمیل  شما ارسال می گردد.

همچنین در صورت تهیه فایل پاورپوینت مربوطه و مناسب نبودن فایل با اعلام شماره کارت بانکی و آدرس ایمیلی که در سایت ثبت نموده اید مبلغ پرداختی حداکثر ۲۴ ساعت بعد برگشت داده می شود.

بزرگوارانی که به صورت انلاین قادر به تهیه فایل پاورپوینت نمی باشند می توانند عنوان فایل پاورپوینت درخواستی را  به همراه آدرس ایمیل و شماره همراه خود را به ایمیل bankmaghalehir@gmail.com ارسال نمایند تا فایل پاورپوینت از طریق ایمیل یا تلگرام برای آنها ارسال گردد و پس از آن هزینه را کارت به کارت به حساب ما واریز نمایند.

فهرست مطالب

تعریف و مفهوم تعارض

اجزای تعارض

تفاوت تعارض و رقابت

نگرشهای سنتی و معاصر در خصوص تعارض

انواع تعارض

مراحل تضاد و تعارض

جنبه‌های تعارض

عوامل تعارض آميز

وضعیت‌های تعارض آمیز

روشهای مهم در مدیریت تعارض

موضع مدیر در موقعیت تعارض

راهبردهای مدیریت تعارض

منابع

منابع

1ـ نگرشی نوین در جهان امروز       دکتر خدیوی

2ـ مدیریت تعارض                  احمد ایزدی یزدان آبادی

3ـ مدیریت آموزشی و آموزشگاهی        دکتر بهرنگی

4- خدیوی ،اسد الله(1386)در آمدی بر رفتار سازمانی در هزاره سوم،

تبریز، انتشارات شایسته

تعریف و مفهوم تعارض:

تعارض در فرهنگ لغت فارسی به معنای رویارویی، معترض و مزاحم یکدیگر شدن و با هم اختلاف داشتن است.

کوتاه ترین تعریف تعارض از رابینز:

«وجود عدم توافق بین دو یا چند گروه»

تعارض مي‌تواند بدون درگیری و نزاع یا جنگ وجود داشته باشد. نزاع تنها یکی از اشکال تعارض مي‌باشد.

منبع اساسی نگهداری تعارض فکر و مغز افرادی است که آن را تجربه مي‌کنند. تعارض مستقل و خارج از وجود افراد به وجود نمی آید.

تعریف به هر گونه باشد ناسازگاری، تقابل، جبهه گیری، ناهماهنگی، مخالفت جز عوامل اساسی تعارض مي‌باشند.

اجزای تعارض:

1ـ هویت گروهی: نخست کارکنان و اعضای گروه باید خود را متعلق به آن بدانند یعنی گروه را معرف خود بدانند.

2ـ تفاوت‌قابل مشاهده دربین‌گروهها: ممکن است گروهها در طبقه‌های‌مختلف‌یک‌ساختمان‌مستقر باشند و یا افراد یا اعضای‌ گروه‌فارغ‌التحصیل‌دبیرستانها‌ودانشگاههای‌مختلف باشند.

3ـ ناکامی یا استیصال: مقصود از ناکامی این است که اگر یک گروه به هدف خود برسد گروه دیگر نخواهد رسید و به بن بست مي‌رسد.

تفاوت تعارض و رقابت:

تعارض مشابه رقابت است ولی با شدت بیشتر

رقابت یعنی همچشمی دو گروه در دستیابی به یک چیز ارزشمند در حالی که در تعریف واژه تعارض چنین فرض مي‌شود که یک گروه مستقیماً مانع از این مي‌شود که گروه دیگر به هدف خود برسد.

ساده ترین مثال ورزش‌ها هستند.

انواع تعارض

تعارض پایه ای:

تعارضی است که غالباً به شکل عدم توافق اساسی بر سر اهداف کار وسایل لازم برای انجام آنها رخ مي‌دهد. معمولاً افراد بر سر مسائلی از قبیل اهداف سازمانی و گروهی، تخصیص منابع، توزیع، پاداش، خط مشی‌ها و روش‌های کار و تعیین وظایف با هم به توافق نمی رسند.

2ـ تعارض عاطفی:

مربوط به مشکلات میان اشخاص است و از احساساتی مانند عصبانیت، عدم اطمینان نفرت و ترس و نارضایتی سرچشمه مي‌گیرد. تعارض عاطفی انرژی افراد را از بین مي‌برد و آنها را از اولویت‌های مهم کاری منحرف مي‌سازد که ناراحت کننده ترین تعارض در روابط مافوق –زیردست مي‌باشد.

جنبه های تعارض

الف) تعارض سازنده                   ب) تعارض مخرب

تعارض سازنده

تعارض سازنده نتایج مثبت برای گروه یا سازمان در بر دارد. این نوع تعارض به افراد درگیر فرصت مي‌دهد مسائل و فرصت‌هایی را بشناسند که به گونه ای به دست فراموشی سپرده شده اند و در نتیجه خلاقیت و عملکرد بهبود مي‌یابد. با تشویق تعارض سازنده ابداعات و تغییرات لازم بوجود مي‌آید.

تعارض مخرب

تعارض مخرب به ضرر سازمان و یا گروه کار مي‌کند و در این گونه تعارضات عدم توافقات بین اعضای گروه یا کارمندان سازمان و حتی تعارضات بین شخصی باعث مي‌شود گروه یا سازمان عملکرد خوبی ارائه ندهند و باعث کاهش کارایی و رضایت شغلی مي‌شوند و حتی مکن است به رفتارهای انحرافی مثل غیبت و جایگزینی و تاخیر منجر شوند.

عوامل تعارض آميز

10,000 ریال – خرید

پاورپوینت مربوطه به صورت فایل دنلودی می باشند و شما به محض پرداخت آنلاین مبلغ همان لحظه قادر به دریافت فایل خواهید بود. این عملیات کاملاً خودکار بوده و توسط سیستم انجام می پذیرد.

 جهت پرداخت مبلغ شما به درگاه پرداخت یکی از بانک ها منتقل خواهید شد، برای پرداخت آنلاین از درگاه بانک این بانک ها، حتماً نیاز نیست که شما شماره کارت همان بانک را داشته باشید و بلکه شما میتوانید از طریق همه کارت های عضو شبکه بانکی، مبلغ  را پرداخت نمایید. 

 

 

مطالب پیشنهادی: برای ثبت نظر خود کلیک کنید ...

به راهنمایی نیاز دارید؟ کلیک کنید

جستجو

آخرین بروز رسانی