پاورپوینت زندگانی حضرت فاطمه(س)

پرسشنامه ، پاورپوینت ، پیشینه تحقیق

پاورپوینت زندگانی حضرت فاطمه(س)  دارای 40 اسلاید می باشد . جهت دانلود فایل پاورپوینت بر روی گزینه خرید انتهای متن کلیک نموده و پس از وارد نمودن آدرس ایمیل و کلیک بر روی گزینه خرید به درگاه بانک متصل شده و از کلیه کارت های بانکی عضو شتاب قادر به پرداخت و تهیه آن می باشید. بلافاصله پس از پرداخت لینک دانلود فایل پاورپوینت در اختیارتان قرار می گیرد و می توانید آن را دانلود نمایید . ضمناً همان لحظه لینک دانلود فایل نیز به آدرس ایمیل  شما ارسال می گردد.

همچنین در صورت تهیه فایل پاورپوینت مربوطه و مناسب نبودن فایل با اعلام شماره کارت بانکی و آدرس ایمیلی که در سایت ثبت نموده اید مبلغ پرداختی حداکثر ۲۴ ساعت بعد برگشت داده می شود.

بزرگوارانی که به صورت انلاین قادر به تهیه فایل پاورپوینت نمی باشند می توانند عنوان فایل پاورپوینت درخواستی را  به همراه آدرس ایمیل و شماره همراه خود را به ایمیل bankmaghalehir@gmail.com ارسال نمایند تا فایل پاورپوینت از طریق ایمیل یا تلگرام برای آنها ارسال گردد و پس از آن هزینه را کارت به کارت به حساب ما واریز نمایند.

فهرست مطالب

– قبل از تولد

– ولادت

– اسماء فاطمه

– دوران کودکی

– عروسی فاطمه

– فاطمه در خانه علی

– فضایل حضرت فاطمه

– فاطمه بعد از مرگ پدر

– فاطمه در آستانه مرگ

منابع

– فاطمه زهرا (س)از ولادت تا شهادت

مولف:سید محمد کاظم قزوینی          مترجم:دکتر حسین فریدونی

– بانوی نمونه اسلام

مولف:ابراهیم امینی

– فاطمه، فاطمه است

مولف:دکتر علی شریعتی

مقدمه:

شخصیتی که امروزدرموردش صحبت میکنیم حضرت فاطمه(س) است. درابتدا باید بگویم که او کسی است که:

-خدایش ثنا میگویدوبه رضای اوراضی وازغضب وی خشمناک

– رسول خدا از عظمت مقامش سخن می راند

– امیر مومنان به دیده تعظیم و بزرگ داشت به وی می نگرد

– ائمه به نظر تقدیس و احترام پاسش می دارند

از آنجا که بحث در مورد سرور زنان عالم فاطمه زهرا(س) است

می توان به این دید نگریست که وی به خاطر این مقام باید در تمام ابعاد

زندگی الگو برای قشر زنان باشد یعنی:

– در خانه پدر، دختری شایسته

– در خانه شوهر، همسری مناسب

– برای فرزندانش ، مادری دلسوزو متعهد باشد

که البته همین طور هم هست.

– قبل از تولد

دستور آسماني

روزي رسول خدا ( ص) در « ابطح » نشسته بود ، جبرئيل نازل شد و عرض کرد : خداوند بزرگ ، بر تو سلام فرستاده و مي فرمايد : چهل شبانه روز از خديجه کناره گيري کن و به عبادت و تهجد مشغول باش . پيغمبر اکرم بر طبق دستور خداوند حکيم ، چهل رروز به خانه خديجه نرفت . و در آن مدت ، شبها به نماز و عبادت مي پرداخت و روزها روزه دار بود …

دوران آبستني

   کم کم آثار آبستني در خديجه هويدا گشت . آن بانوي شريف و فداکار از آن روز، تا حدي از غم و غصه تنهايي نجات يافت و با کودکي که در شکم داشت انس گرفت .
امام صادق (ع) مي فرمايد : هنگاميکه خديجه با رسول خدا ازدواج کرد زنان مکه با وي قطع رابطه نمودند ، به خانه اش نمي رفتند و سلام و عليک نمي کردند . مراقب بودند؛ کسي به خانه اش رفت و آمد نکند . بانوان اشراف ، خديجه را تنها گذاشتند و با اوانس و الفت نمي گرفتند ، و به همين جهت ناراحت و اندوهناک بود . کم کم با تنهايي خو گرفت . ولي هنگاميکه به فاطمه ( س) آبستن شد از غم تنهايي نجات يافت و با کودکي که در شکم داشت رازو نياز مي کرد و خوشنود بود .

جبرئيل براي بشارت محمد (ص) و خديجه فرود آمد و گفت : يا رسول الله ! بچه اي که در رحم خديجه مي باشد ، دختر ارجمندي است که نسل تو از وي به وجود خواهد آمد .

او مادر امامان و پيشوايان دين است که بعد از انقطاع وحي جانشين تو خواهند شد .
پيغمبر اکرم بشارت پروردگار جهان را به خديجه ابلاغ نمود و بدان نويد فرحبخش دلش را شاد گردانيد .

– ولادت

ولادت فاطمه ( س)

   دوران آبستني سپري شد و هنگام ولادت زهرا فرا رسيد . خديجه در پيچ و تاب درد واقع شد . کسي را نزد زنان قريش و دوستان سابقش فرستاد و پيغام داد : کينه هاي ديرينه را فراموش کنيد و در اين موقع خطرناک به فريادم برسيد و در امرزايمان مرا یاری کنيد . طولي نکشيد که فرستاده خديجه با چشم گريان برگشت و گفت : درب خانه هر کسي را کوفتم ، راهم ندادند و خواهش شما را نپذيرفتند . همه در پاسخ گفتند : به خديجه بگو : نصيحت ما را نپذيرفتي و بر خلاف صلاحديد ما با يتيم تهيدستي ازدواج کردي . از اين رو حاضر نيستيم به خانه ات بياييم و ياريت کنيم.

البته قبل از تولد فاطمه دشمنان گاهي آنحضرت را به عنوان      « ابتر » يعني بي فرزند مي خواندند . هنگاميکه عبدالله وفات کرد « عاص بن وائل » به جاي آنکه محمد ( ص) را در مرگ فرزندش تسليت گويد ، در مجامع عمومي آنحضرت را ابتر و    بي فرزند مي خواند و مي گفت : بعد از آنکه محمد بميرد اثري از وي باقي نخواهد ماند و بازخم زبان دل پيغمبر و خديجه را مجروح مي نمود. اما خدا به پيغمبر بشارت داد که خيرات و خوبيهاي زيادي به تو عطا خواهيم نمود . در پاسخ دشمنان سوره ” کوثر ” را فرستاد و فرمود :
اي محمد ! ما کوثر را به تو داديم . پس براي خدا نماز بگزار و قرباني کن . بدرستيکه دشمن تو ابتر و بي فرزند خواهد شد نه تو.

– اسماء حضرت فاطمه (س)

زهرا                                 زکیه

صدیقه                               محدثه

مبارکه         فاطمه(س)          بتول

طاهره                               عذراء

راضیه                               مرضیه

– خواستم که بگويم: فاطمه دختر خديجه بزرگ است. ديدم که فاطمه نيست.

– خواستم که بگويم: فاطمه دختر محمد (ص) است. ديدم که فاطمه نيست.

– خواستم که بگويم: فاطمه همسر علــی است. ديــــدم که فاطمه نيست.

– خواستم که بگويم: فاطمه مادر حسنيــن است. ديدم که فاطمه نيست.

– خواستم که بگويم: فاطمه مادر زينب است. باز ديدم که فاطمه نيست.

نه اينها همه است و اين هــمه فاطمه نيست؛ فاطمه، فاطمه است . (دکتر علی شریعتی)

دوران کودکی

دوران شير خوارگي و ايام کودکي زهرا (س) در محيط بسيار خطرناک و اوضاع بحراني و انقلابي صدر اسلام گذشت که بدون شک در روح حساس آن کودک تأثيرات شاياني داشته است . زيرا نزد دانشمندان اين مطلب به اثبات رسيده که محيط نشو و نماي کودک و افکار و احساسات پدر و مادر در روحيات و اثبات شخصيت او کاملا” مؤثر مي باشند .

نتيجه

اوضاع غير عادي و حوادث و وقايع تلخ دوران کودکي حضرت زهرا ( س) بدون ترديد آثاري در روح حساس آن حضرت گذاشت و زندگي آينده و چگونگي حرکات و افعال و روحيات  و وجدانياتش تا حدودي مربوط به حوادث آن دوران بوده است و آغاز شخصيت او از همين جا سرچشمه گرفت . آثار زير را     مي توان از مهمترين آنها شمرد .
1- کسيکه در يک چنين اوضاع سهمگيني رشد و نمو کند و در آغاز زندگي چنين ضربه هاي بزرگي بر روحش وارد شود ، شخصي افسرده و پژمرده و غمناک خواهد بود . به همين علت ، در احوال فاطمه ( س) نوشته اند هميشه محزون و غمناک بوده است .

2- کسيکه در يک چنين اوضاع بحراني بزرگ شود ، حتي دوران شیر خوارگي و طفوليت خويش را در زندان بگذراند و از آن وقتيکه، خودش را شناخته در تنگناي زندان باشد و مشاهده کند که پدر و مادر و خويشانش با چه فداکاري و از خود گذشتگي از هدف خودشان دفاع مي کنند و براي رسيدن به هدف به هر سختي و فشاري تن در مي دهند ، اما حاضر نيستند از هدف خودشان دست بردارند ، چنين شخصي طبعا” مبارز و سرسخت و با هدف بار مي آيد و در طريق رسيدن به هدف از زندان و شکنجه باک ندارد ، و بزودي از ميدان در نمي رود .

3- فاطمه ( س) چون مي ديد که پدر و مادر و خويشانش در ترويج دين اسلام و بسط توحيد و خدا پرستي چه سختيها و مشقت هايي را تحمل مي کنند و براي هدايت و نجات بشريت چه فداکاريهائي مي کنند ، از مردم انتظار داشت که بعد از پدر بزرگوارش قدر زحمات او را بدانند و در تعقيب هدف مقدسش کوشش وجديت کنند ، و از راهي که برايشان تعيين کرده منحرف نشوند .

– عروسی فاطمه

    فاطمه زهرا ( س) دختر پيغمبر اکرم و از دوشيزگان ممتاز عصر خويش بود . پدر و مادرش از اصيل ترين و شريف ترين خانواده هاي قريش بودند از حيث جمال ظاهري و کمالات معنوي و اخلاقي از پدر و مادر شريفش ارث مي برد .
به عالي ترين کمالات انساني آراسته بود . شخصيت و عظمت پيامبر اکرم روز بروز در انتظار مردم بالا مي رفت و قدرت و شوکت او زيادتر مي شد . به همين علت ، دختر عزيزش زهرا   ( س ) همواره مورد توجه بزرگان قريش و رجال با شخصيت و ثروتمند قرار داشت و گاه و بيگاه از او خواستگاري مي کردند . اما پيغمبر اکرم ( ص) اصلا” خوشش نمي آمد کسي در اين باره سخن بگويد و با خواستگاران طوري رفتار مي کرد که مي پنداشتند مورد غضب قرار گرفته اند . از جمله خواستگاران:

ابوبکر، عمر، عبد الرحمن بن عوف و عثمان بن عفان.

پيشنهاد به علي (ع)

 اصحاب رسول خدا اجمالا” احساس کرده بودند که پيغمبر اکرم ميل دارد فاطمه (س) را با علي کابين ببندد ، ولي از جانب علي پيشنهاد نمي شد يک روز عمر و ابوبکر و سعدبن معاذ و گروهي ديگر در مسجد انجمن داشتند و از هر دري سخن مي گفتند .

در بين این سخنان ، از فاطمه (س) خواستگاري مي نمايند اما پيغمبر اکرم پيشنهاد احدي را نپذيرفته و در جوابشان مي فرمايد : تعيين همسر فاطمه با خداست . ولي علي بن ابي طالب (ع) تا حال ، در مورد خواستگاري فاطمه اقدام نکرده . گمان مي کنم علت اقدام نکردنش تهيدستي باشد .

این مطلب براي من روشن است که خدا و پيغمبر ، فاطمه را براي علي (ع) نگاهداشته اند . سپس ابوبکر به « عمر » و « سعدبن معاذ » گفت : حاضريد به اتفاق هم پيش علي برويم و جريان را برايش تشريح کنيم و اگر به ازدواج مايل بود و تهيدستي مانعش بود ، کمکش کنيم . سعدبن معاذ از اين پيشنهاد استقبال نمود و ابوبکر را در اين کار تشويق کرد .

علي (ع) به خواستگاري مي رود

پيشنهاد ابوبکر چنان روح علي را تکان داد و عشق دروني او را شعله ور ساخت که ديگر نتوانست بکار خويش ادامه دهد . شترش را از کار باز گرفت و به منزل آورد، بدنش را شستشو داد ، عباي تميزي بر تن کرد ، کفش هايش را پوشيد و به خدمت رسول اکرم شتافت . پيغمبر (ص) در خانه ام سلمه تشريف داشت . علي (ع) به منزل ام سلمه رفت و در زد . پيغمبر به ام سلمه فرمود : در را باز کن . کوبنده در شخصي است که خدا و رسول را دوست دارد .

جهاز حضرت زهرا (س)    

30,000 ریال – خرید

پاورپوینت مربوطه به صورت فایل دنلودی می باشند و شما به محض پرداخت آنلاین مبلغ همان لحظه قادر به دریافت فایل خواهید بود. این عملیات کاملاً خودکار بوده و توسط سیستم انجام می پذیرد.

 جهت پرداخت مبلغ شما به درگاه پرداخت یکی از بانک ها منتقل خواهید شد، برای پرداخت آنلاین از درگاه بانک این بانک ها، حتماً نیاز نیست که شما شماره کارت همان بانک را داشته باشید و بلکه شما میتوانید از طریق همه کارت های عضو شبکه بانکی، مبلغ  را پرداخت نمایید. 

 

 

مطالب پیشنهادی: برای ثبت نظر خود کلیک کنید ...

به راهنمایی نیاز دارید؟ کلیک کنید

جستجو

آخرین بروز رسانی